Ämne fazer

1 - 4 av 6 artiklar inom samma ämne
  • Fazer vann tvåårigt skolkontrakt i Sollentuna

    Upphandlingen från Sollentuna kommun gällde att laga mat till Rudbecks gymnasium, Edsbergsskolan och Vaxmoraskolan. Men Rudbeck levererar även mat till Gärdesskolan och Gärdesskolans förskola så de ingick också. Fazer Food Services vann och börjar...

  • Fazer skär ner i Finland

    Hård konkurrens och ändrat kundbeteende pressar Fazer i Finland. Bolaget har sedan tidigare genomfört besparingar, men det räcker inte. Nu ska man förhandla om att säga upp som mest 61 tjänstemän. Totalt sysselsätter Fazer över 6 600 personer i...

  • ”Vi behöver växa med 1 miljard”

    Besöksliv träffar Joakim Nilsson på Fazers kontor på Lindhagensgatan på västra Kungsholmen där det de senaste åren byggts en hel del, och där det fortfarande byggs. Det märks, kontoret känns fräscht och som om företaget precis flyttat in. Nu har du...

  • Joakim Nilsson vd på Fazer Food Sverige

      – Måltidstjänstverksamheten är spännande, och jag ser stora möjligheter för Fazer Food Services på den svenska marknaden, säger Joakim Nilsson i ett pressmeddelande. Han tillträder den 13 januari och efterträder Anette Björnlund som varit...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Anna Spjuth 476

”Jag vill passera drömgränsen”

Hon gick direkt från trainee till hotellchef, slår rekord på Yasuragi Hasseludden och var nyligen nominerad till Årets vd.Men nöjd? Inte riktigt.

Philip Huntzinger 476

Texas Longhorns grundare öppnar nytt

Lördagsintervjun. Philip Huntzinger är mannen bakom Texas Longhorn. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om hur allt började, vad han svarat när stora bolag försökt köpa verksamheten – och om den helt nya restaurangsatsningen.

Mats Eriksson Eva Östling

Så blev Mats en orädd eldsjäl

När hans eget cateringföretag gick i konkurs väcktes Mats Erikssons stora engagemang för den lilla företagarens villkor.Visitas vd Eva Östling möter Mats Eriksson.

Danyel Couet 476

"Det är klart att det blir vemodigt"

Det är hektiska tider för Danyel Couet. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om avskedet till stjärnkrogen, de nya satsningarna, skidolyckan som förändrade hans liv.

Paul Svensson

Grönt i sökaren för Paul Svensson på Fotografiska

Lördagsintervjun. När Paul Svensson öppnar ny restaurang på Fotografiska är själva menyn är gjord av valnötsfibrer. Begreppen grönsaker och kött räcker inte till – han pratar istället om ”växter och animalier”.

Annons