Ämne fazer

1 - 4 av 16 artiklar inom samma ämne
  • "Vegovågen sker mest i storstäderna"

    Några av framtidsspaningarna finns att läsa i Fazers årliga publikation Lunchrapporten – en kombination av 1000 konsumentintervjuer och expertspaningar. Däri ser man hur lunchvanorna utvecklats de senaste fem åren. Till exempel så har andelen som...

  • Fazer siktar på OS-medalj – med hjälp av Kajsa Berqvist

    Fazer Culinary Team Sweden har en guldmedalj inom lunch i storköksklassen, både VM 2014 och OS 2012. I oktober kommer laget att sikta mot guld när OS går av stapeln i Erfurt i Tyskland. Tränat i 18 månader – Att bevisa vad vi kan innebär en stor...

  • Nygräddat på flaska – brödparfymen är här

    Tillsammans med doftexperter har bagarna på Fazerägda bagerie-kedjan Gateau tagit fram parfymen Eau de Gateau som luktar bröd. Men inte vilken limpa som helst utan stenugnsbakat surdegsbröd. Ska sprida "härlig stämning" – Dofter har en direkt...

  • De får i uppdrag att laga maten till Riksdagen

    Det blev Fazer som kniper det åtråvärda måltidskontraktet hos Riksdagen efter att Sabis haft det tidigare. – Vi värdesätter den bredd vi har bland våra gäster ute i restaurangerna och den utmaning som det innebär att servera god och näringsrik mat i...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

kista

Vi var där! Mötesproffsen möttes

MINGEL. I Kista samlade i veckan mässan Möten och event utställare och besökare. Digitalisering var temat för de båda dagarnas seminarium och Besöksliv minglade bland det dryga hundratalet utställare!

Årets Kock 2017 001

Restaurangeliten minglade efter Årets Kock

VIMMEL. Stjärnspäckad bankett efter Årets Kock-finalen i Malmö.

Annons