Ämne fazer

1 - 4 av 4 artiklar inom samma ämne
  • ”Vi behöver växa med 1 miljard”

    Besöksliv träffar Joakim Nilsson på Fazers kontor på Lindhagensgatan på västra Kungsholmen där det de senaste åren byggts en hel del, och där det fortfarande byggs. Det märks, kontoret känns fräscht och som om företaget precis flyttat in. Nu har du...

  • Joakim Nilsson vd på Fazer Food Sverige

      – Måltidstjänstverksamheten är spännande, och jag ser stora möjligheter för Fazer Food Services på den svenska marknaden, säger Joakim Nilsson i ett pressmeddelande. Han tillträder den 13 januari och efterträder Anette Björnlund som varit...

  • Diederichsen i spetsen för Fazers lunchkrog

      – Noga är Fazer Food Services flaggskeppsrestaurang i Sverige. Idén är att förmedla både smakupplevelser och kunskaper till våra gäster och vi ser mycket fram emot att se hur Noga tas emot, säger Michaela Wickman, marknadsdirektör på Fazer...

  • Andreas Berggren chefar på Fazer

      Den 1 augusti tar Andreas Berggren över vd-tjänsten för Fazer Food Services. Han ersätter Iris Karjula som sedan tidigare bestämt sig för att sluta. Andreas Berggren har tidigare jobbat för bland annat Fagerhultkoncernen, Absolut och Sas.

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Carl Jan Granqvist 476

"Mycket roligare att äta historia"

Lördagsintervjun. Carl Jan Granqvist ger en känga till dagens ungdom, berättar om destinationen kring Saxå Bruk och avslöjar nya projektet Aptitum.

Stefan Karlsson krögaren pressbild

”Satsar man rätt blir det överskott”

Lördagsintervjun. Stefan Karlsson drev år efter år Sveriges lönsammaste hotell, trots att pengar aldrig var drivkraften. När han insåg att jobbet drev hans familj ifrån honom tog han hjälp av en terapeut. Nu släpper han fram andra– Personalen måste få vara delaktig, säger Stefan Karlsson.

Malin Söderström 476

Malin Söderström: ”Jag har skrivkramp”

Lördagsintervjun. Malin Söderström berättar om den nya röken, ekonomin, uppbrottet med de tidigare delägarna – och varför hon inte kan skriva recept längre.

Fransson Östling

Karin Fransson – örternas drottning

Lördagsintervjun. Det sa bara klick när den unga tyskan träffade sin svenske drömprins. Nu har de varit tillsammans i över 35 år, men hon skapar fortfarande rubriker – tack vare sin kärlek till maten och till Borgholm. Kocken Karin Fransson är årets mottagare av Visitas Hall of Fame.

Per Gunne pressbild

Gunne – från tidningshus mot hotell

Lördagsintervjun. Per Gunne lämnade Metro och klev in i krogbranschen. Han berättar han om hur miljardkoncernen ska ta sig in på hotellmarknaden och det positiva med att de unga inte stannar i branschen.

Annons