Ämne kedjenytt

1 - 4 av 8 artiklar inom samma ämne
  • Choice öppnade två hotell på en dag

    Comfort Hotel Xpress Youngstorget på Möllergata i Oslo öppnade 2011 och var det första hotell i Nordic Choice moderna budgetkedja. Igår öppnade hotell nummer två och tre: Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo och Comfort Hotel Xpress Tromsö....

  • Best Western lanserar utmanare till HTL

    Vib ska vara en urban kedja, som bygger på små rum, stora lobbytor och mycket teknik. Varumärket, som uttalas "vajb" är en förkortning av engelskans vibrant, som betyder levande eller pulserande. – På den svenska marknaden liknar det HTL, säger...

  • Danmark får sitt första Clarion Collection

    Hotellet har 73 rum, två konferenslokaler, ett gym och restaurang. Dess historia går bakåt till 1700-talet och enligt Choice Hotels har hotellet några av Danmarks vackraste rum och kan ses som ett besöksmål i sig själv. – Jag är oerhört glad över...

  • Hotell Dragonen väljer First

    När Dragonen blivit First Hotell Dragonen har kedjan 34 hotell i 21 svenska städer. Hotellet, som ligger centralt i Umeå, har renoverat rum och badrum under året. Under 2015 ska lobbyn byggas om och hotellet utökas med en restaurang. Hotellet drivs...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Anna Spjuth 476

”Jag vill passera drömgränsen”

Hon gick direkt från trainee till hotellchef, slår rekord på Yasuragi Hasseludden och var nyligen nominerad till Årets vd.Men nöjd? Inte riktigt.

Philip Huntzinger 476

Texas Longhorns grundare öppnar nytt

Lördagsintervjun. Philip Huntzinger är mannen bakom Texas Longhorn. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om hur allt började, vad han svarat när stora bolag försökt köpa verksamheten – och om den helt nya restaurangsatsningen.

Mats Eriksson Eva Östling

Så blev Mats en orädd eldsjäl

När hans eget cateringföretag gick i konkurs väcktes Mats Erikssons stora engagemang för den lilla företagarens villkor.Visitas vd Eva Östling möter Mats Eriksson.

Danyel Couet 476

"Det är klart att det blir vemodigt"

Det är hektiska tider för Danyel Couet. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om avskedet till stjärnkrogen, de nya satsningarna, skidolyckan som förändrade hans liv.

Paul Svensson

Grönt i sökaren för Paul Svensson på Fotografiska

Lördagsintervjun. När Paul Svensson öppnar ny restaurang på Fotografiska är själva menyn är gjord av valnötsfibrer. Begreppen grönsaker och kött räcker inte till – han pratar istället om ”växter och animalier”.

Annons