Ämne nytt jobb

1 - 4 av 58 artiklar inom samma ämne
 • Hon lämnar Scandic – för tv-jobb

  – Det känns väldigt roligt att börja på MTG TV och att få komma tillbaka till medieindustrin. MTG TV är ett företag med en stark historia och en spännande framtid. Mitt jobb som marknadsdirektör blir att tillsammans med teamet förtydliga positionen...

 • Uppåt för Bastiansen och Paldeak

  Tjänsten som chief operating officer är ny. Katalin Paldeak ska ansvara för kedjorna Clarion Hotel, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resorts och Comfort Hotel. – Med fem hotellkedjor är Nordic Choice unika i den nordiska hotellbranschen....

 • Ståhl chef för Clarion Collection

  – Vi ska fortsätta vara affärsresenärernas förstahandsval och göra våra gästers vistelser hos oss än mer oemotståndlig, säger Susanna Ståhl i ett pressmeddelande. Hon har tidigare jobbat inom flygbranschen, som director of sales inom Nordic Choice...

 • Garpenbeck ny vd för Vigårda

  Vigårda Holding driver de två Vigårdarestaurangerna i Stockholm och öppnar i augusti i Malmö. Ägare är Danyel Couet och Melker Andersson.

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Carl Jan Granqvist 476

"Mycket roligare att äta historia"

Lördagsintervjun. Carl Jan Granqvist ger en känga till dagens ungdom, berättar om destinationen kring Saxå Bruk och avslöjar nya projektet Aptitum.

Stefan Karlsson krögaren pressbild

”Satsar man rätt blir det överskott”

Lördagsintervjun. Stefan Karlsson drev år efter år Sveriges lönsammaste hotell, trots att pengar aldrig var drivkraften. När han insåg att jobbet drev hans familj ifrån honom tog han hjälp av en terapeut. Nu släpper han fram andra– Personalen måste få vara delaktig, säger Stefan Karlsson.

Malin Söderström 476

Malin Söderström: ”Jag har skrivkramp”

Lördagsintervjun. Malin Söderström berättar om den nya röken, ekonomin, uppbrottet med de tidigare delägarna – och varför hon inte kan skriva recept längre.

Fransson Östling

Karin Fransson – örternas drottning

Lördagsintervjun. Det sa bara klick när den unga tyskan träffade sin svenske drömprins. Nu har de varit tillsammans i över 35 år, men hon skapar fortfarande rubriker – tack vare sin kärlek till maten och till Borgholm. Kocken Karin Fransson är årets mottagare av Visitas Hall of Fame.

Per Gunne pressbild

Gunne – från tidningshus mot hotell

Lördagsintervjun. Per Gunne lämnade Metro och klev in i krogbranschen. Han berättar han om hur miljardkoncernen ska ta sig in på hotellmarknaden och det positiva med att de unga inte stannar i branschen.

Annons