Ämne nytt jobb

1 - 4 av 78 artiklar inom samma ämne
 • Bärnlund Fors till Sweden Hotels

  Jirka Bärnlund Fors kommer närmast från Hotell Åsen Sweden Hotels i Anderstorp där han arbetat som driftschef. Tidigare har han jobbat inom Scandic, Hilton och på Grand Hôtel Stockholm.

 • Tienso blir O’learys nya marknadschef

  Camilla Tienso kommer närmast från mäklarkedjan Svensk Fastighetsförmedling, där hon haft samma titel. Enligt ett pressmeddelande har hon bred erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation med fokus på digitala kanaler. – Jag kan inte tänka mig...

 • Ny trio toppar Comfort Hotel

  Simen Vinge var tidigare hotelldirektör för Comfort Hotel Xpress Youngstorget i Oslo och har även varit marknadsdirektör för Comfort Hotel. Han korades 2012 till årets unga ledare i Norge och har haft en viktig roll i utvecklingen av Xpress-...

 • Hon kan bli HRF:s nya ordförande

  – Jag är jättetaggad inför uppgiften att få vara med och leda förbundet i en ny roll. Det känns som att de senaste årens arbete tillsammans med alla aktiva har gett resultat, nu har det vänt och HRF ska bli ännu starkare, säger Therese Guovelin till...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Stefan Karlsson Toso

Stefan Karlsson vill avdramatisera kroglivet

Göteborgskrögaren Stefan Karlsson har öppnat två nya restauranger på några månader. Nu är det dags för investeringarna att börja betala sig.

Östling Zedendahl Schulman Liljedahl

Hållbarhet ger lönsamhet

De har vitt skilda verkligheter – men har en tydlig sak gemensamt: Hållbarhet. Visitas vd Eva Östling möter Menette von Schulman, Per Liljedahl och Camilla Zedendahl. 

Jacqueline Cavazza 476

Hon vill göra Sverige kräsnare

Jacqueline Cavazza ska utveckla relationen mellan kultur och gastronomi på Mathias Dahlgrens Matbordet.

Maya Samuelsson

Maya ska bli bäst i världen

Lördagsintervjun. När Maya Samuelsson besökte en vingård första gången var hon bara sex månader gammal. Nyligen vann hon ”Årets Lily”. Målet nu: att vinna VM.

Donald Getz pressbild

”OS är slöseri med pengar”

Besöksnäringen och idrottsrörelsen har tagit hjälp av en av världens främsta forskare inom evenemang – Donald Getz. I lördagsintervjun berättar han varför Gothia Cup är bättre än OS – och vad besöksnäringen och politikerna bör göra.

Annons