Ämne nytt jobb

1 - 4 av 68 artiklar inom samma ämne
  • Peder Wikström till Restaurangassistans

    Peder Wikström är ny kökspersonalansvarig på Restaurangassistans i Göteborg. Närmast kommer han från Rasta Group Autoliv där han varit platschef och köksmästare. Tidigare har han även jobbat för Mercure i Australien, Öijared Golf & Konferens och...

  • Meuller lämnar Mölle för Åre

    Anders Meuller är ny hotellchef för Åre Continental Inn. Han kommer närmast från First Camp Mölle där han var platschef och ansvarig för drift av både camping och restaurang. Åre Continental Inns förre hotellchef Fredrik Fortkord går över till...

  • Turnesjö går till Sodexo

    Patrik Turnesjö är ny distriktschef för Sodexos hotell- och mötesanläggningar i södra Sverige. Han var tidigare vd för Svenska Stadshotell, som bland annat driver Avalon Hotel i Göteborg och First Hotel Grand i Borås. Bland de Sodexoanläggningar han...

  • Helmersen ny vd på Nespresso

    Eva Helmersen lämnar tjänsten som vd för Stockholms Restauranger & Wärdshus efter åtta år. Den 1 oktober blir hon vd för Nespresso Business Solutions i Sverige. Nespresso Business Solutions erbjuder restauranger, kaféer och kontor olika maskiner...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Anne Robertsson pressbild

Jönköping växer med hennes Vox

I november öppnar Vox Hotel i Jönköping. Bakom står Anne Robertsson, som 25 år gammal blev hotellägare utan utbildning och hotellerfarenhet.

Ella Niia

Niia: ”Det ska vara samma momssats på mat”

Lördagsintervjun. Efter snart tio år lämnar Ella Niia posten som ordförande för HRF. Hon är för dagens nivå av moms på restaurangmat, men branschens största fråga tycker hon är något helt annat.– Hur kul är det att gå till ett jobb där arbetsgivarna pratar om att vi måste sänka minimilönerna? Den branschen kommer inte att kunna tävla om framtidens arbetskraft.

Martin Ådahl

”Orimligt med olika moms på mat”

Centerns chefsekonom Martin Ådahl anser att de sänkta arbetsgivaravgifterna för ungdomar har varit väldigt effektiva för sysselsättningen.

Lars Åkerlund Eva Östling

Lars Åkerlund lärde USA att fika

Eva möter. Lars Åkerlund ville lära New York-borna att fika. Åtta år efter att han
 öppnade han lyckats – med råge.– I slutet av juni blir vi New Yorks största privatägda kaffekedja.

Carl Jan Granqvist 476

"Mycket roligare att äta historia"

Lördagsintervjun. Carl Jan Granqvist ger en känga till dagens ungdom, berättar om destinationen kring Saxå Bruk och avslöjar nya projektet Aptitum.

Annons