Ämne nytt jobb

1 - 4 av 98 artiklar inom samma ämne
  • Hon tar över Clarion Hotel Arlanda Airport

    Senast kommer Jennie Ahlbom från en tjänst som Director of Inhouse Sales på Clarion Hotel Arlanda Airport. Hon kommer i sin nya position att ingå i ledningsgrupper och ansvara för den operativa hotelldriften där avdelningarna för receptioner,...

  • Victor Olin tar över på Villa Källhagen

    Victor Olin har lång erfarenhet på Villa Källhagen, då han jobbat i företaget sedan 2008. Sedan 2013 har han haft rollen som hotellchef, men får nu möjligheten att fortsätta utveckla verksamheten från vd-posten. – Vi har under det gångna året tagit...

  • Två nytillsatta på Grand Hôtel

    Camilla Mörk har 20 år i USA, varav de 10 senaste i New York, bakom sig. I meritlistan återfinns bland annat tjänsten director of events & group sales för både The Bryant Park Hotel och The Setai Hotel South Beach. Hon anställs nu som event...

  • Magnus Johansson ny regionchef på ISS

    – Jag ser fram emot att lyfta fram skolmåltidens vikt för utbildningsresultaten och förmedla och förtydliga all den kompetens som finns bland vår personal i våra elevmatsalar och skol- kök, med fokus på måltiden i sin helhet med mat, bemötande och...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Krister Dahl 476

”Jag gick hemma i flera månader”

Lördagsintervjun. Krister Dahl, executive chef på Gothia Towers och Upper House, berättar i en lång intervju med Besöksliv om succéåret 2014.Men han berättar också om den tunga perioden i hans liv – och varför han kan dyka upp på jobbet med en blåtira.

Thomas Sjögren restaurangakademien

Från golvsmulor till Årets Kock

Lördagsintervjun. Yngst någonsin att vinna Årets Kock. Eller? 2015 års segrare Thomas Sjögren reder ut förvirringen som uppstod efter tävlingen. Han berättar också om hur det gick till när han började skriva recept som fyraåring och om sjukdomen som drabbade hans bror.  

Emma Bengtsson 476

”Jag är inte en kvinnlig kock”

Lördagsintervjun. Emma Bengtsson tog New York-restaurangen Aquavit till två stjärnor i Michelin på ett halvår.Under ett Sverigebesök berättar hon om dansen, att vara en förebild för kvinnliga kockar – och om väntan på ett telefonsamtal som aldrig kom.

Björn Edlund 476

Junibackens nya chef: "Är ingen lek"

Lördagsintervjun. Från ett drömjobb till ett annat.Björn Edlund lämnar Tom Tits Experiment för Junibacken där han efterträder vd Ulf Larsson.– Ett riktigt hedersuppdrag. Jag blev lycklig när jag fick frågan, säger Björn Edlund.

Therese Guovelin 476

”Vi är glada att momsen sänktes”

Lördagsintervjun. Therese Guovelin är Hotell- och Restaurangfackets nya ordförande.I ett samtal med Visitas vd Eva Östling diskuterar hon framtida samarbeten, politisk påverkan och fackets tuffa kampanj mot arbetsgivarna.

Annons