Ämne nytt jobb

1 - 4 av 94 artiklar inom samma ämne
 • Lars van der Most är Sheratons nya vd

  Lars van der Most, som är holländare i grunden, kommer närmast från en position som vd för Sheraton Tianjin Binhai i Kina.Han efterträder Igor Buercher som går vidare till en vd på W Amsterdam i Amsterdam, som öppnar i september 2015.

 • Håkan Sedbo till Sodexo

  Håkan Sedbo ansvara för Sodexos drift på Kviberg Park Hotel & Conference, som byggs i anslutning till Göteborgs Nya Arena. Ansvarsrollen kommer att omfatta driften av restaurang- hotell- och konferensverksamhet. – Det känns tryggt att få in en...

 • Stor chefsrockad på Scandic-hotell

  Lars Sandberg har redan nu börjat lämna över till Helena Söderberg. Han ska se över ombyggnationen som sker under det kommande året – då Pub-huset blir till det nya Scandic-hotellet Haymarket. Hans nya arbetsplats ligger alltså bara några kvarter...

 • Ny vice president på Bramässor

  Företaget expanderar både när det kommer till mässor och evenemang, men också på personalsidan. Bo Magnusson var under drygt 20 år anställd som utvecklings- och kongresschef på Stockholmsmässan. Han har dessutom spenderat sex år som vd och...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Krister Dahl 476

”Jag gick hemma i flera månader”

Lördagsintervjun. Krister Dahl, executive chef på Gothia Towers och Upper House, berättar i en lång intervju med Besöksliv om succéåret 2014.Men han berättar också om den tunga perioden i hans liv – och varför han kan dyka upp på jobbet med en blåtira.

Thomas Sjögren restaurangakademien

Från golvsmulor till Årets Kock

Lördagsintervjun. Yngst någonsin att vinna Årets Kock. Eller? 2015 års segrare Thomas Sjögren reder ut förvirringen som uppstod efter tävlingen. Han berättar också om hur det gick till när han började skriva recept som fyraåring och om sjukdomen som drabbade hans bror.  

Emma Bengtsson 476

”Jag är inte en kvinnlig kock”

Lördagsintervjun. Emma Bengtsson tog New York-restaurangen Aquavit till två stjärnor i Michelin på ett halvår.Under ett Sverigebesök berättar hon om dansen, att vara en förebild för kvinnliga kockar – och om väntan på ett telefonsamtal som aldrig kom.

Björn Edlund 476

Junibackens nya chef: "Är ingen lek"

Lördagsintervjun. Från ett drömjobb till ett annat.Björn Edlund lämnar Tom Tits Experiment för Junibacken där han efterträder vd Ulf Larsson.– Ett riktigt hedersuppdrag. Jag blev lycklig när jag fick frågan, säger Björn Edlund.

Therese Guovelin 476

”Vi är glada att momsen sänktes”

Lördagsintervjun. Therese Guovelin är Hotell- och Restaurangfackets nya ordförande.I ett samtal med Visitas vd Eva Östling diskuterar hon framtida samarbeten, politisk påverkan och fackets tuffa kampanj mot arbetsgivarna.

Annons