Ämne nytt jobb

1 - 4 av 82 artiklar inom samma ämne
  • Nya tjänster på Wellington och Esplanade

    Nina Treschow är ny sälj- och marknadsanasvarig för hotellen Clarion Collection Hotel Wellington, Hotel Esplanade och Wellingtons Pärla, som Pärlans Hotell byter namn till.Patricia Häggblom blir driftschef för Hotel Esplanade och ny vd för Hotel...

  • Martin Andreasson till Krägga Herrgård

    Martin Andreasson har tidigare arbetat på bland annat Hemavans Wärdshus, Hemavans Högfjälshotell och Vaxholms Kastell. – Jag har arbetat tillsammans med Martin i 12 år på Vaxholms Kastell och vet vilken stjärna han är. Martin har just de egenskaper...

  • Lämnar Pandox för Hops Management

    Henrik Molin har ett förflutet på Niras Sweden, Norgani Hotels och RBS Nordisk Renting. Han kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef på hotellfastighetsföretaget Pandox. Hops Management jobbar med hotellfastighetsutveckling, strategisk...

  • Ida-Maja Telje flyttar inom Clarion

    – Det är fantastiskt roligt att få in Ida-Maja på hotellet och hon kommer vara en tillgång i utvecklingen av Clarion Hotel Stockholm, säger Victor Triantafillidis, hotelldirektör på Clarion Hotel Stockholm. Ida-Maja har arbetat på sin förra position...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Philip Huntzinger 476

Texas Longhorns grundare öppnar nytt

Lördagsintervjun. Philip Huntzinger är mannen bakom Texas Longhorn. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om hur allt började, vad han svarat när stora bolag försökt köpa verksamheten – och om den helt nya restaurangsatsningen.

Mats Eriksson Eva Östling

Så blev Mats en orädd eldsjäl

När hans eget cateringföretag gick i konkurs väcktes Mats Erikssons stora engagemang för den lilla företagarens villkor.Visitas vd Eva Östling möter Mats Eriksson.

Danyel Couet 476

"Det är klart att det blir vemodigt"

Det är hektiska tider för Danyel Couet. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om avskedet till stjärnkrogen, de nya satsningarna, skidolyckan som förändrade hans liv.

Paul Svensson

Grönt i sökaren för Paul Svensson på Fotografiska

Lördagsintervjun. När Paul Svensson öppnar ny restaurang på Fotografiska är själva menyn är gjord av valnötsfibrer. Begreppen grönsaker och kött räcker inte till – han pratar istället om ”växter och animalier”.

Stefan Karlsson Toso

Stefan Karlsson vill avdramatisera kroglivet

Göteborgskrögaren Stefan Karlsson har öppnat två nya restauranger på några månader. Nu är det dags för investeringarna att börja betala sig.

Annons