Ämne nytt jobb

1 - 4 av 44 artiklar inom samma ämne
  • Susanne Wallin till Clarion Sense

    Tidigare har hon även jobbat på Haparanda Stadshotell och Ikea. – Mitt mål på Clarion Sense är att vi alla i personalen ska visa gott värdskap och skapa en välkomnande miljö för alla gäster. Min roll är att vara en coach som inspirerar så att vi når...

  • Han tar över Omena i Stockholm

    Tidigare var Fredrik Björksäter Omena Hotels försäljnings- och marknadschef för Sverige och Danmark. – Det känns otroligt roligt att vara med och styra ett så stort hotell där vår fokus är hela tiden att underlätta för gästen. Vårt helautomatiserade...

  • John Lund till Brasserie Stadsparken

    Brasserie Stadsparken har ambition att bli en modern kvarterskrog i centrala Västerås. Köksmästare kommer bli John Lund, som tidigare arbetat på restaurangen Kajplats 9 i Västerås. – Både läget och lokalen är unika och jag ser verkligen fram emot...

  • Hon ska öka turismen i Eskilstuna

    Maria Ringström tillträder sin nya tjänst 22 april. Enligt ett pressmeddelande ska hon jobba strategiskt och operativt för att utveckla samarbeten och marknadsföringsinsatser som gynnar besöksnäringen i Eskilstuna. – Det är en spännande utmaning för...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Jan Hedh

”Brödtrenden tillbaka mot grunden fortsätter”

Lördagsintervjun. Jan Hedh har fyllt 65 men fortsätter att vara aktiv. Påsken firas i kaféet på Österlen – och favoriterna på påskbordet är glasklara.

Aja Guldhammer 476

Air BnB: Vi vill samarbeta med hotellen

Lördagsintervjun. Airbnb växer så det knakar. Men de ska inte ses som ett hot av de traditionella hotellen – utan en möjlig samarbetspartner, säger Nordenchefen Aja Guldhammer.

Sylvia Nylin

”Vi måste locka de bästa hjärnorna”

Lördagsintervjun. Sylvia Nylin, ordförande i Countryside Hotels, tycker att besöksnäringen måste locka till sig de skarpaste hjärnorna och fundera på vad man verkligen vill uppnå.

Mehmet Gürs

”Turkiet har sin egen affärslogik”

Lördagsintervjun. Han är Istanbuls mest kände kock. Mehmet Gürs berättar för Besöksliv om expansionsplaner, korruption och hur man gör affärer i Turkiet.

Joakim Nilsson

”Vi behöver växa med 1 miljard”

Lördagsintervjun. Han lämnade Scandic och posten som Sverigechef när han inte var överens med Anders Ehrling. Nu är han nytillträdd vd för Fazer Food Services i Sverige.

Annons