Ämne nytt jobb

1 - 4 av 64 artiklar inom samma ämne
 • Hon tar över slottskök

  Natasa Hodzic Jansson är ny kökschef på Rosersbergs Slott, som ingår i Stockholm Meeting Selection. Hon kommer närmast från skolkoncernen Academedia men har tidigare jobbat inom Sabis och som utbildningschef i Sigtuna.

 • Från Ledarna till Tammsvik

  Vera Nyström är ny bokningschef för Tammsvik Konferens & Herrgård, Krägga Herrgård och Villa Mälargården nordväst om Stockholm. Hon kommer närmast från Ledarna där hon jobbat med försäljning. Hon har tidigare varit bokningsansvarig på...

 • Graft ny vd för Sodexo i Norden

  Sander Graft är sedan den 1 augusti ny VD för Sodexo i Norden. Han ansvarar för tillväxt och resultat i Sverige, Norge, Finland och Danmark och är baserad i Stockholm. I 23 år har Sander Graft jobbat för Sodexo. Senast har han varit ansvarig för...

 • Spendrup lämnar Spendrups

  Nyligen fyllde Jens Spendrup 70 år, och som traditionen i Spendrups bjuder lämnar han därför nu sina uppdrag inom företaget. – I hela mitt liv har jag levt och andats med vårt bryggeri, men nu är det dags att lämna över ansvaret till Mats Lönnqvist...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Martin Ådahl

”Orimligt med olika moms på mat”

Centerns chefsekonom Martin Ådahl anser att de sänkta arbetsgivaravgifterna för ungdomar har varit väldigt effektiva för sysselsättningen.

Lars Åkerlund Eva Östling

Lars Åkerlund lärde USA att fika

Eva möter. Lars Åkerlund ville lära New York-borna att fika. Åtta år efter att han
 öppnade han lyckats – med råge.– I slutet av juni blir vi New Yorks största privatägda kaffekedja.

Carl Jan Granqvist 476

"Mycket roligare att äta historia"

Lördagsintervjun. Carl Jan Granqvist ger en känga till dagens ungdom, berättar om destinationen kring Saxå Bruk och avslöjar nya projektet Aptitum.

Stefan Karlsson krögaren pressbild

”Satsar man rätt blir det överskott”

Lördagsintervjun. Stefan Karlsson drev år efter år Sveriges lönsammaste hotell, trots att pengar aldrig var drivkraften. När han insåg att jobbet drev hans familj ifrån honom tog han hjälp av en terapeut. Nu släpper han fram andra– Personalen måste få vara delaktig, säger Stefan Karlsson.

Malin Söderström 476

Malin Söderström: ”Jag har skrivkramp”

Lördagsintervjun. Malin Söderström berättar om den nya röken, ekonomin, uppbrottet med de tidigare delägarna – och varför hon inte kan skriva recept längre.

Annons