Ämne nytt jobb

1 - 4 av 85 artiklar inom samma ämne
 • Clarion Sveriges nya driftsdirektör

  Närmast kommer Mats-Erik Lidström från en position som vd och hotelldirektör på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Han har jobbat inom Clarion under närmare tio år. - Jag är otroligt förväntansfull att få hoppa på den här nya utmaningen. Jag går från...

 • Han ska styra Elite i Malmö

  – Jag ser framemot att få vara med om att stärka och utveckla Elite Hotels position i Malmö. Vi har tre fantastiska och unika hotell som nu ytterligare förbättras av en omfattande renovering. Jag tror på ett mycket spännande år 2015, säger Johan...

 • Hotel Continental Ystads nya hotellchef

  Enligt ett pressmeddelande kommer Jenny Nilsson att jobba vidare med befintlig personal på hotellet med nya idéer, målsättningar och koncept. Hotellet, som har 52 rum, är enligt egen utsago Sveriges äldsta. Det invigdes 1829.

 • Nya tjänster på Wellington och Esplanade

  Nina Treschow är ny sälj- och marknadsanasvarig för hotellen Clarion Collection Hotel Wellington, Hotel Esplanade och Wellingtons Pärla, som Pärlans Hotell byter namn till.Patricia Häggblom blir driftschef för Hotel Esplanade och ny vd för Hotel...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Pernilla Andersson 476

Från Nutellafrukost till driftsdirektör

Pernilla Andersson har ägnat hela sitt liv åt hotellbranschen. Vägen dit har gått spikrakt uppåt, men också kantats av jakt efter Lunnefåglar i norska Runde och nakna hotellgäster i korridoren.

Annelie Telford Lördagsintervjun

Debaser satsar på restauranger

Lördagsintervjun. Hon har spelat en avgörande roll för livemusikscenens frammarsch i Stockholm. Här berättar Annelie Telford om hur det blev som det blev – och vad som väntar.

Thomas Persson 476

Yrkeshögskolan ger nio av tio jobb

Lördagsintervjun. Yrkeshögskolan kan hjälpa till att höja kompetensen inom besöksnäringen – men då måste företagen visa att de vill ha studenterna.– Arbetslivet måste engagera sig före utbildningen, under utbildningen och sedan anställa efteråt. Det är själva konceptet, säger Myndigheten för yrkeshögskolans nya generaldirektör Thomas Persson i ett samtal med Visitas vd Eva Östling.

Anna Spjuth 476

”Jag vill passera drömgränsen”

Hon gick direkt från trainee till hotellchef, slår rekord på Yasuragi Hasseludden och var nyligen nominerad till Årets vd.Men nöjd? Inte riktigt.

Philip Huntzinger 476

Texas Longhorns grundare öppnar nytt

Lördagsintervjun. Philip Huntzinger är mannen bakom Texas Longhorn. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om hur allt började, vad han svarat när stora bolag försökt köpa verksamheten – och om den helt nya restaurangsatsningen.

Annons