Ämne scandic

1 - 4 av 49 artiklar inom samma ämne
  • HTL öppnar lounge för 500 gäster

    Scandics förhoppning är att loungen ska bli en mötesplats även för stockholmarna. De rätter som serveras ska ligga under 200 kronor styck. I anslutning till loungen finns en innergård som sommartid öppnar för ytterligare 150 gäster. Hotellet får 274...

  • Scandics Rica-köp godkänt

    I och med köpet tar Scandic över Ricas 72 hotell. 65 av dem finns i Norge, de övriga 7 finns i Sverige. Köpet gör att Scandic växer betydligt i Norge där man tidigare ”bara” har haft 19 tidigare. – Vi är naturligtvis oerhört glada över att vi fick...

  • Löffler sålde Scandic Opalen

    Det är sex privatpersoner som via olika bolag har sålt Scandic Opalen i Göteborg, till Fastighets AB Balder. Priset är 550 miljoner kronor, skriver Fastighetsvärlden. Säljare är bland andra Uwe Löffler, med bakgrund som bland annat vd för dåvarande...

  • Fiskers: Bråket med Expedia kostade

    Sent i fredags kväll släppte Scandic sitt bokslut för 2013. Omsättningen backade från 926 till 913 miljoner euro, motsvarande 8,1 miljarder kronor. Rörelseresultatet (EBIT) backade från 32,1 till 21,0 miljoner euro, motsvarande 187 miljoner kronor....

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Aja Guldhammer 476

Air BnB: Vi vill samarbeta med hotellen

Lördagsintervjun. Airbnb växer så det knakar. Men de ska inte ses som ett hot av de traditionella hotellen – utan en möjlig samarbetspartner, säger Nordenchefen Aja Guldhammer.

Sylvia Nylin

”Vi måste locka de bästa hjärnorna”

Lördagsintervjun. Sylvia Nylin, ordförande i Countryside Hotels, tycker att besöksnäringen måste locka till sig de skarpaste hjärnorna och fundera på vad man verkligen vill uppnå.

Mehmet Gürs

”Turkiet har sin egen affärslogik”

Lördagsintervjun. Han är Istanbuls mest kände kock. Mehmet Gürs berättar för Besöksliv om expansionsplaner, korruption och hur man gör affärer i Turkiet.

Joakim Nilsson

”Vi behöver växa med 1 miljard”

Lördagsintervjun. Han lämnade Scandic och posten som Sverigechef när han inte var överens med Anders Ehrling. Nu är han nytillträdd vd för Fazer Food Services i Sverige.

Sayan Isaksson

Stjärnstopp stoppar inte Sayan Isaksson

Lördagsintervjun. Sayan Isaksson om skillanderna mellan Michelin och White Guide, den nya krogen som snart öppnar och hur det är att vara pretentiös.

Annons