Ämne scandic

1 - 4 av 63 artiklar inom samma ämne
  • Scandic expanderar i Linköping

    De nya hotellrummen är mellan 29–47 kvadratmeter med eget kök/kitchenette i varje rum. Scandic Frimurarhotellet har efter utbyggnaden, som ska stå färdig 2017, totalt 258 hotellrum. – Vi ökar attraktiviteten för Linköping som stad för många...

  • Dags för engelska Jamie’s Italian i Sverige

    Scandic har samarbetat med Jamie Oliver sedan 2008. I vintras blev det klart att samarbetet skulle fördjupas genom att Scandic blir nordisk operatör för den kände brittiske kockens restaurangkedja Jamie’s Italian. Kedjan består av ett 50-tal...

  • HTL öppnar första hotellen i Norge

    HTL är Scandics nya kedja som inriktar sig på centrala lägen, yteffektiva rum och lägre priser. I somras öppnade man det första hotellet på Kungsgatan i Stockholm. Nu står det klart att HTL under början av 2015 kommer öppna två hotell i Oslo. Det är...

  • Scandic bygger nytt i Stavanger

    Hotellet är på 20 000 kvadratmeter. Förutom 350 rum får hotellet 15 mötesrum, det största på 1 000 kvadratmeter, eventrum med takterrass och en restaurang i två plan samt utsikt över hamnen. Före sommaren öppnade även Scandic Stavanger...

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Philip Huntzinger 476

Texas Longhorns grundare öppnar nytt

Lördagsintervjun. Philip Huntzinger är mannen bakom Texas Longhorn. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om hur allt började, vad han svarat när stora bolag försökt köpa verksamheten – och om den helt nya restaurangsatsningen.

Mats Eriksson Eva Östling

Så blev Mats en orädd eldsjäl

När hans eget cateringföretag gick i konkurs väcktes Mats Erikssons stora engagemang för den lilla företagarens villkor.Visitas vd Eva Östling möter Mats Eriksson.

Danyel Couet 476

"Det är klart att det blir vemodigt"

Det är hektiska tider för Danyel Couet. I Besökslivs lördagsintervju berättar han om avskedet till stjärnkrogen, de nya satsningarna, skidolyckan som förändrade hans liv.

Paul Svensson

Grönt i sökaren för Paul Svensson på Fotografiska

Lördagsintervjun. När Paul Svensson öppnar ny restaurang på Fotografiska är själva menyn är gjord av valnötsfibrer. Begreppen grönsaker och kött räcker inte till – han pratar istället om ”växter och animalier”.

Stefan Karlsson Toso

Stefan Karlsson vill avdramatisera kroglivet

Göteborgskrögaren Stefan Karlsson har öppnat två nya restauranger på några månader. Nu är det dags för investeringarna att börja betala sig.

Annons