Annons

Skånes Djurpark höjer blicken

zoom Expedition Upp är en 350 meter lång äventyrsstig på hängbroar som delvis går genom djup skog som inte kunnat besökas av djurparkens gäster tidigare.
Expedition Upp är en 350 meter lång äventyrsstig på hängbroar som delvis går genom djup skog som inte kunnat besökas av djurparkens gäster tidigare.
NYHETER. Spana på kronhjortar, björnar, fåglar och andra djur från utsiktsplatser högt uppe bland träden. I sommar är det premiär för Skånes Djurparks nysatsning Expedition Upp.
Annons

Upp till nio meter uppe i luften bland gamla ekar, bygger Skåne djurpark den nya attraktionen där djur och natur kan beskådas från ovan. Expedition Upp är en 350 meter lång äventyrsstig på hängbroar som delvis går genom djup skog som inte kunnat besökas av djurparkens gäster tidigare. Hängbroarna hänger mellan de gamla ekarna och här och där finns det utsiktstorn där gästerna kan stanna och spana på djuren.

 

– Detta blir en unik upplevelse. Vad vi vet finns det inte någon annan plats där man kan vandra över djurhägn och uppleva djuren så som i Expedition Upp. Allt handlar om upptäckandet som är själva kärnan i vår verksamhet, och att på ett äventyrligt sätt lära om djur och natur, säger Skånes Djurparks VD Kasper Schumacher i ett pressmeddelande.

 

Skånes Djurpark öppnar för säsongen den 8 april, men den nya äventyrsstigen uppe bland träden invigs först under sommaren.