Annons

Scandics Frank Fiskers kan vinna internationellt hotellpris

zoom Frank Fiskers är nominerad till The Hotelier of the World Awards.
Frank Fiskers är nominerad till The Hotelier of the World Awards.
NYHETER. Scandics koncernchef Frank Fiskers är nominerad i The Hotelier of the World Awards. Det för att ha gjort Scandic till Nordens ledande hotellföretag.
Annons

I november 2016 kommer det prestigefyllda priset The Hotelier of the World Awards att delas ut i New York. Scandics koncernchef Frank Fiskers är nominerad med motivering att Scandic under hans ledarskap har tagit stora strategiska steg och nästan dubblerat dess storlek. Företaget har utöver det förändrats till det absolut ledande hotellföretaget i Norden med 230 
enheter i drift.

– Det känns fantastiskt! Det är som att bli nominerad till en Oscar, säger Frank Fiskers.

Börsnotering bidrog

I närmare fyrtio år har priset The Hotelier of the World anordnats för att uppmärksamma enskilda individers bedrifter inom hotellindustrin. Ytterligare en anledning till att Frank Fiskers nominerats är börsnoteringen av Scandic samt sitt samarbete inom CSR och mångfald.

Vad betyder den här nomineringen för Scandic?

– Det är en bekräftelse på att den resan vi har gjort med Scandic har lönat sig. Nu är vi är nordens ledande hotellföretag och i klass med de allra bästa. 

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...