Är man stor måste man vara snäll

Det var intressant att höra Christer Lind, VD på det sammanslagna Martin&Servera prata om det nya jätteföretaget i leverantörsbranschen. Äntligen finns det en makt som kan titta lite längre än det rent kommerciella, kan vi hoppas på ett ansvar att inte sälja vad som helst till våra skolor och förskolor?

Sen kanske man behöver lite mer tilltro till forskningen om de miljöhot som faktiskt finns där. Martin&Servera menar nog egentligen inte det som som råkade sägas på scenen. 

Jag önskar lycka till och ser med spänning på framtiden.

Just nu tar Årets Kock upp större delen av mina dygn, det ska videobloggas via Årets Kocks hemsida och jag hoppas vi se spå onsdag på Waterfront!

http://www.aretskock.se

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Hej! Andreas Hedlund här som numera är konsult. Utbildningar, produktutvecklingar och hjälper restauranger på olika vis. Föreläser en hel del just nu men även en hel del catering och kurser. Jag skriver om min vardag och det jag snubblar över där, alla roliga människor och fina ställen jag får chansen att se. Saknar dock redan Pontus-gänget lite.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons