Annorlunda gig

I fredags bar det av med lastade frigolitlådor fulla med mat till norra Finland. Jag skulle vara skeppskock ombord. De gamla takterna från isbrytaren Ymer satt inte i till att börja med och det var ganska tufft att överleva första servicen, köket var ju inte still.
När det väl var över och vi hissade segel var det en njutning att vara ombord. Tyvärr hade båten ungefär samma detaljkvalitet som vårt stekbord på Pontus! så 24 timmar senare var vi tillbaks i Finland, jag serverade en 3-rätters medans vi väntade på den finska Sjöräddningen.
Till slut var allt fungerande och jag måste säga att lammstek inte är helt fel att äta ombord med hela skärgården runt båten och solen som doppar ner sakta.
En fantastisk helg och en bra påminnelse om att utrymmen är viktiga.

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Hej! Andreas Hedlund här som numera är konsult. Utbildningar, produktutvecklingar och hjälper restauranger på olika vis. Föreläser en hel del just nu men även en hel del catering och kurser. Jag skriver om min vardag och det jag snubblar över där, alla roliga människor och fina ställen jag får chansen att se. Saknar dock redan Pontus-gänget lite.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons