Hängmörat eller inte

När något blir populärt så ska det börjas fuskas. Hur kort tid kan kött hängas men ändå kallas hängmörat? Skriv hängmörad biff i menyn men servera Brasilianskt kött, känns det bra? Det som är synd är alla de där ute som försöker, sedan är helt plötsligt allt hängmörat, nä. Fram för hårda regler och kockar som vågar säga ifrån när man måste vara med om denna lögn. 

Själv har jag idag äran att få servera rostbiff, rostbifflok samt högrev från Lötens Gård i Skärplinge ikväll, garanterat hängmörat och hinner ni upp med flyget i eftermiddag ska jag se till att ni får uppleva skillnaden. Väl mött i sådant fall på Sturehof!

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Hej! Andreas Hedlund här som numera är konsult. Utbildningar, produktutvecklingar och hjälper restauranger på olika vis. Föreläser en hel del just nu men även en hel del catering och kurser. Jag skriver om min vardag och det jag snubblar över där, alla roliga människor och fina ställen jag får chansen att se. Saknar dock redan Pontus-gänget lite.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons