Mellan rensadel och julbord

Vårt första julbord är i morgon, den rökta korven blev klar idag, grymt bra i år. Vi saltade för lite förra året men i år blev det en vinnare. Mellan allt är det bollplank för Räms och Årets Kock, nya kossor som ska komma och hur man griljerar skinka på bästa sätt.
Vi gör dessutom ett försök nu med Happy Hour hela december på Pontus! Brunnsgatan, efter 22 ger vi rabatt för att få in ett gäng gäster till senare än vad de egentligen hade tänkt, kul försök och intressant kommer det bli.
Ni som vill veta vad Räms, Ekman och de andra ska göra på Årets Kockfinalen kollar in länken.

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Hej! Andreas Hedlund här som numera är konsult. Utbildningar, produktutvecklingar och hjälper restauranger på olika vis. Föreläser en hel del just nu men även en hel del catering och kurser. Jag skriver om min vardag och det jag snubblar över där, alla roliga människor och fina ställen jag får chansen att se. Saknar dock redan Pontus-gänget lite.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons