Grattis Anette -att utvecklas lönar sig för alla.

Först och främst! Stort Grattis  Anette Wheeler till stipendiet! Utbildning lönar sig alltid och visar att  Kulnet verkligen bidragit till unga ledares utveckling.


Däremot kan man verkligen fundera över socialdemokraternas nya förslag att höjda arbetsgivaravgifter för ungdomar ska innebär mer utbildning och fler jobb...? En del av de höjda avgifterna ska låsas in för att sedan användas till studier.  Vem eller vilka  är beredda att betala mer.  Bättre är att kunna anställa två som kan  få arbetslivserfarenhet och kanske sedan bestämma sig för vad de verkligen vill studera inför framtiden. Södertälje kommun har startat ett bemanningsföretag tillsammans med näringslivet. Här får arbetslösa ungdomar arbetslivs erfarenhet, möjlighet att jobba och få betalt.Fler sådana modeller ger fler jobb och fler intresserade arbetstagare. Att arbeta är en livsstil. utan kunskapen om hur det är går mycket förlorat i en ung människas utveckling. Ett företag är ingen försöksverksamhet , det är resultaten som räknas. Låt det bli en win-win situation för alla parter. 

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Min blogg handlar om branschen "Till vardag och fest" där jag tar upp aktuella ämnen som berör mig och förhoppningsvis er. Är egen företagare sedan 26 år och äger Welcome Hotel med Barkarby Gård och Wärdshuset Lasse Maja.Är VD för egna utbildningsföretaget Co-Drivers som säljer utbildning inom ledarskap, service och kommunikation och var en av initiativtagarna till Kulnet, ett mentorprogram för unga branschförmågor. Jag brinner för utbildning och branschens förnyelse och utveckling.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons