En fråga till Martin Å., vilket hotell rekommenderar du någon som skall se lite glad schlager i Malmö?

Min medbloggare Martin har förfasat sig över att Malmö får stå som värd för finalen i melodifestivalen, och detta då för att Köpenhamn kan få en del av kakan.  Martin är en hotell människa som arbetar under ett varumärke som finns lite överallt i världen.

Om vi tänker oss den fryntlige tyske journalisten Jürgen, fast han nu ändå bor i Tyskland, så är hans kunskaper om svensk geografi rätt dåliga, men han har via bekantas bekanta som  fått tips om hotellsnubbe i Sverige som säkert kan vara behjälplig med rum, Martin aus Stockholm.

Martin är ju en snäll kille så han ger råd efter bästa förmåga. Nu är Marriot Rennaisance i Malmö kanske lite för tjusigt för Jürgen och det är fullbokat med TV chefer från Moldavien och så bor Ringo Star som skall framföra Englands bidrag där samt en massa andra VIP gäster.

Med Taxi, för ett lägre pris än vad det kostar från Kungsholmen till Solna, kan man åka från Malmö Arena till Marriot på Kalvebo Brygge, det är ett stenkast från Hovedbanegaarden så på en knapp halvtimme kan Jürgen komma från hotellet till Malmö Arena, om han väljer tåget.

Så min fråga till Martin är säger du, Kramer, Savoy, Hilton, Blue eller Mäster Johan till Jürgen, eller ser du hellre att Jürgen bor hos "rätt" kedja?

Och egentligen vad är skillnaden om Jürgen bor i Köpenhamn eller Malmö, det är nog ändå någon från Malmö som står bakom receptionsdisken och serverar frukosten.

blog comments powered by Disqus

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons