Se upp Sverige, del 2

Idag fortsätter Aftonbladet, som jag igår bloggade om, med hemska berättelser om matsnusket, folk skriver in egna upplevelser från butiker som att deras son  på -80 talet tvättade filkiga wienerkorvar.

Christian 40 ser på fotot svårt plågad ut och han berättar att han för två år sedan blev sjuk av en Skagenröra med utgånget datum. Rebecka vittnar om skandalen att hon är ett pucko, förlåt, hon hade köpt en Pucko med utgånget datum förra hösten. Allt detta är med på listan över de 142 butiker i landet där sådan hemskt hänt som att de sålt Snickers med utgånget datum eller att fiskhandlaren inte haft innehållsdeklaration på butikens nykokta soppa.

Men nu kan vi protestera, man kan på Aftonbladets hemsida skriva på mot matsnusket. Jag är så upprörd att jag under mina alter egon, Nisse Bajskorv, Olle Köttbulle ,Kejsar Napoleon den sjunde, CJ Hierta, och Doris Croissant de Luxe redan protesterat fem ggr.  I morgon kommer Aftonbladet ha rubriken 10000- tals svenskar vill ha  stopp på matsnusket.

Rötmånaden är inte här ännu, regnet faller, men nyhetstorkan kom tidigt.

blog comments powered by Disqus

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons