Annons

Norrlandspepp just nu

zoom
Idag är det fredag och jag tänkte dela med mig av det som just nu gör mig glad och stolt över norr.
Annons

Hej Gunvor,

Tack igen för ditt fina mail!
Gunvor skrev ett mail till mig häromdagen och kommenterade på mitt senaste inlägg. Hon var orolig för att mitt bloggande skulle minska på grund av att jag nu är gravid. Jag har svarat henne personligen men vill passa på att göra ett offentligt uttalande att jag kommer att skriva vidare så länge glöden finns kvar. Och glöden väcks så klart lite extra när skrivandet plötsligt går från att vara en monolog till dialog med er. Så fortsätt gärna att kommentera och tycka till!

Här kommer lite annat som gör mig glad just nu:

Är du redo att ta nästa steg i karriären?

Är du redo att ta nästa steg i karriären?

Besöksnäringen – med hotell- och restaurangbranschen som den enskilt största sektorn – är en av de snabbast växande i Sverige. Branschen skriker efter kompetens. En av lösningarna är distansutbildningen Hotel & Restauran...