Känn den friska luften

Jag reser mycket i mitt jobb. Med nästan 170 hotell att besöka i koncernen så innebär det att även miljöchefen spenderar mycket tid på flyg. Dock har jag självfallet regeln att ta tåget på de sträckor där det är möjligt. Stockholm-Göteborg är en självklar tågsträcka. Stockholm-Tromsö inte lika så självklar.


Idag och imorgon kommer jag vara i Oslo för lite olika möten.


Det var på en toalett i Oslo-området som jag såg denna kreation.Den vaniljdoft som jag älskar är alltså inte bara irriterande och miljöfarlig, utan även brandfarlig. Det känns tryggt.


Använder du luftfräschare? Jag rekommenderar att du tittar på vad den innehåller då exemplet ovan inte är den största mängden orange symboler jag sett på en air freshener.


Du vet aldrig när din toalett kan förvandlas till ett irriterande, miljöfarligt, brinnande inferno...

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Jag arbetar som Director Sustainability & Security på Nordic Choice Hotels, via en bakgrund från den ideella världen bla. inom Greenpeace. På Nyfiken Grön följer du allting kopplat till miljö och hållbar utveckling, nästan alltid ur ett marknads- och företagsperspektiv. Jag trivs helt enkelt bäst där hållbarhet och affärer skapar mervärde för företagen, deras anställda och planeten vi alla bor på.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons