Enrumshotell i Köpenhamn

Världens minsta kaffebar på Vesterbro i Köpenhamn utökar och öppnar hotell. Man hade helt enkelt ett rum på 12 kvm ovanpå kaffebaren. 1 500 DKK kommer en natt här att kosta, inklusive frukost som serveras i kaffebaren en trappa ned. När man öppnar i april byter man namn till Central Hotel & Café. 

Källa/läs mer: The Copenhagen Post

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Som liten frågade jag varför det inte fanns Ketchnap, som var hälften av varje senap och ketchup. Idag funderar jag fortfarande på detta och andra stora frågor som skulle göra vardagen lite enklare eller roligare. Efter femton år inom hotell- och restaurangbranschen, senare åren som marknadschef för Rica Hotels, sadlade jag om och driver idag Sveriges första kundupplevelsebyrå Herr Omar, där vi hjälper företag att vässa sig, levererera kundupplevelser utöver det vanliga och på så sätt stå ut från mängden.

Här bloggar jag om sådant som har med resor, hotell och mat att göra. Jag bloggar också på Omarish.se där jag skriver mer om kommunikation, trender, design och kreativitet.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons