Onlinebokning av möten - Nu startar racet

Igår hade vi en workshop med partnerorganisationerna Svenska Möten och Citybreak; fokus på onlinebokningar av möten - Upplägg, staket, nya benämningar som kanske kan bli genomgående (vet alla bokar och slutkonsument vad en "helpension" är, "del i..." osv?). Fram till nu har har det egentligen inte funnits några bra lösningar för att hantera onlinebokningar av möten, och än mindre att dynamiskt kunna lägga till boende, mat, aktiviteter etcetera men nu börjar vi ligga på solida och innovativa lösningar.
Svenska Möten provade att bygga ett eget system under ett antal år, Byos som man nu har valt att lägga ner. Det blev helt enkelt allt för många staket, allt för många regler. Nu tar man nya tag med Citybreak som partner vilket känns spännande – organisationen utmanar igen onlinebokningen av möten, med en stor portion lärdom i bakfickan. Häng med och se vart det tar vägen, min gissning är att en bred bulk av möten kommer att bokas online inom ett par år - Det kommer att gå fort när det nu väl har startat.

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Affärsutvecklare och strateg inom hospitalityindustrin samt ägare av det strategiska bolaget EightStonesNorth och destinationsutvecklingsbolaget MadeUpNorth. Tidigare VD för Utsikten Meetings och Fjällnäs Högfjällshotell.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons