Vem styr vem, Dagens Nyheter?

I dagens DN kan man läsa om hur köttindustrin har satt igång hela trenden med low carb och överkonsumtion av proteiner. Intresseorganisationerna skall ha "planterat", i sammanhanget ett roligt ord, denna trend, precis som mejeribolagen planterade "latten". I samma nummer kan man läsa om hur vi snart kan äta odlat kött. En entrecote på kruka, extra blodig. Tack. Är det kanske som så att det är köttmotståndarnas finorganisation som varit x-tra duktiga eller bara en tillfällighet, eller går det djupare än så?

Fram för köttet. Fram för den levande svenska landsbygden. Fram för mångfalden. Fram för våra köttrestauranger som håller kvalité och svensk kött längst fram på menyn. Och fram för kolhydrater. Jag är så evinnerligt trött på alla dessa pippifåglar som äter allt utom energi. Vad är rimligt och vart skall det sluta?

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/odlat-kott-kan-minska-miljoproblem
http://www.dn.se/livsstil/kottdiet-sponsrad-av-kottindustrin

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Affärsutvecklare och strateg inom hospitalityindustrin samt ägare av det strategiska bolaget EightStonesNorth och destinationsutvecklingsbolaget MadeUpNorth. Tidigare VD för Utsikten Meetings och Fjällnäs Högfjällshotell.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons