SoenarsoKellerman världsbäst och Meetings blir Sessions

Till att börja med, grattis Roger och Atti, grundare av Meetings International mm. mm. till att igår vinna Global Vision Award. Stort. Deras engagemang och uthållighet är enastående och förtjänar all uppmärksamhet.
Roger och Atti har alltid varit positiva och supportiva till allt nytt som händer och är personligheter som verkligen ser till att mötesbranschen, och i en förlängning hotellbranschen utvecklas. För ett antal år sedan skulle vi vända en stagnerad konferenstegelkoloss till välmående möteshotell och var först med att ta ordet Meetings i företagsnamnet, då stod SoenarsoKellerman som starka skånefuror i den då ganska mjäkiga konferensbranschen a la skolsittningskonceptet och stöttade.  Nu sjuder det av "Meetings" både här och där och tegelkolossen är idag en levande och dynamisk mötesplats. Möten och begrepp är idag globala och det gäller att anpassa sig efter det utan att tappa den egna själen och identiteten. Nästa fas i mötesvärlden tror jag för övrigt är Sessions som begrepp. Lite mjukar. Lite mer djup. Lite mer dynamik. Vem blir först att ta in det i sitt företagsnamn och skapa ett sessionskoncept i sin verksamhet?

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Affärsutvecklare och strateg inom hospitalityindustrin samt ägare av det strategiska bolaget EightStonesNorth och destinationsutvecklingsbolaget MadeUpNorth. Tidigare VD för Utsikten Meetings och Fjällnäs Högfjällshotell.

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons