And the winner is.....Ehh Denmark all of a sudden!

Nej förlåt men jag kan inte låta bli. Jag vet att det är ganska uttjatat redan men jag måste få lägga mig i.


På ren svenska: Hur f-n gick det här till?


Det enda jag kommer att få ut av Eurovison 2013 är en massa hånskratt från danskar som ekar hela vägen upp till Stockholm. "Di dumme svensker" har gjort det igen. Vi går och gör en fantastisk låt, skickar en modig artist som är på väg att diskvalificeras för att hon engagerar sig i  människorättslig lobbyverksamhet under sin medverkan, drar hem segern och plötsligt skänker någon bort allt vi kunde vinna till,......ehh Danmark. 


 I stora svenska företag som har statligt ägande verkar styrelser och ledning ha fler bokstavskombinationer att brottas med än den trebokstavskod som utmärker deras företagsnamn.


Nu är det inte bara SAS utan även SVT som skänker bort hundratals miljoner kronor i skatteintäkter både under 2013 och för flera år framåt. Svenska folket, förbered er på repriser efter repriser i den statliga televisionen under nästa år. Alla pengar som kunde finansiera både television och turism gick någon helt annanstans.


Mångkulturella Malmö är den idealiska staden för det här internationella arrangemanget kommenterar Eva Hamilton beslutet. Att den stora delen av kakan kommer att gå till ett av Europas uttalat mest främlingsfientliga länder 12 kilometer västerut har inte kommenterats.


Hela detta beslut kan bara sammanfattas i ett ord: Skandal! Och jag hoppas verkligen att någon står upp och tar konsekvenserna för detta. Hade jag som VD i mitt företag tagit liknande beslut hade mina ägare önskat mig lycka till efter semestern! Också det någon helt annanstans.

blog comments powered by Disqus

Om min blogg

Här kommer jag att dela med mig av stort som smått från min vardag som hotelldirektör på Courtyard by Marriott Stockholm. Både rent yrkesmässigt och privat.
Jag har ju haft fördelen att vara med här sedan första dagen och innan det med att bygga upp hotellet och dess organisation. Jag känner nog det mesta av byggnaden och de flesta av de anställda.
Dagligen händer det ju en massa saker på ett hotell, det är ju ett litet samhälle i sig själv. Öppet 24 timmar om dygnet alla årets dagar. Det är nog det mest speciella inom vår bransch att det aldrig är stängt.
Jag tar gärna emot massa feedback på min blogg. Både om bloggen som sådan och om vår bransch och mitt hotell.
Välkomna!

Följ via RSS

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons