Annons

Ph 4,8…

Nymald lammbog, fläsksida och späck. Allt blandat med korngryn, muskotblomma, kryddpeppar, vitpeppar, salt, bakteriekultur och druvsocker. Ph-värde efter 20 timmar i ca 24 graders värme: 4,8. Japp, dags för besök i varmröken för våra små umamigranaterna.nu här på eftermiddagen. Vad pratar jag om? Isterbanden så klart, dom går som tåget, vi sätter en sats i veckan och de blir bara bättre och bättre.
Annons

Nymald lammbog, fläsksida och späck. Allt blandat med korngryn, muskotblomma, kryddpeppar, vitpeppar, salt, bakteriekultur och druvsocker. Ph-värde efter 20 timmar i ca 24 graders värme: 4,8. Japp, dags för besök i varmröken för våra små umamigranaterna.nu här på eftermiddagen. Vad pratar jag om? Isterbanden så klart, dom går som tåget, vi sätter en sats i veckan och de blir bara bättre och bättre.

Älskar den här korven. Syran, det rökiga och konsistensen, skulle vilja servera den i bröd i grillkiosk och se hur folk skulle reagera.

Vi går mot fullknökad kväll, veckorna som passerat har vart hysteriska, energi saknas inte, det blir nyrökta isterband ikväll.

Här hänger de så vackert