Ämne Arbetsliv

 • Slutspurt på majnumret!

  Johan Såthe Just nu slutspurtar redaktionen med det sista på kommande nummer av affärsmagasinet Besöksliv.  Jag, layoutaren Sanna Norlin och ad:n Tor-Arne Moe går in genom sidorna för den sista finputsningen.

  Jag vet inte vad ni gillar med era jobb, men jag älskar att få göra klart något och börja om. Jag gillar spänningen och lagarbetet när man jobbar tillsammans mot en deadline. I alla fall när man känner att redaktionen tillsammans har gjort ett bra jobb.  Så är det den gången, det blir grymt bra! (ta i trä…)

  Vi jobbar också mycket med att låta webben och magasinet hitta sina roller. Enkelt uttryck, längre fördjupande reportage i tidningen och nyheter på webben.  Men det känns även som en del längre texter – till exempel min krönika och Frantzén-Lindeberg – funkar bra på webben. När den texten skulle strykas in i magasinet fick jag ta fram den största textkniven.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här intill om du inte har gjort det. Kolla även in Besöksliv på Facebook, vi jobbar mycket med att blir mer aktiva där.

  Framåt!

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons