Ämne Naiva köket

  • Tomas å jag funderar Naivt...

    Stefan Ekengren Köksmästare Tomas, undertecknad och alla kockar jobbar fram nya rätter till menyn enligt vårt nya Naiva profiltänk på Ulfsunda slott... 

    Här är en fin sotad och sedan persilje"stuvad" pilgrimsmussla under rödbetsgelé med rödbetspuré och isterbandskrust.... En klick senap gör det sista på kanten och isterbandstänket är hemma... Bara att atackera med kniv å gaffel... (Obs, mobiltelefonbild.... :-)  )

    En annan rätt: Horttartar utmald slarvigt direkt på tallrik, potatiskrutonger, majjo, löjrom, sytade kantareller och karamelliserade enbär blir gott... Och nyttigt...

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Tomas och Elvira inför service...

  • Välkommen till det Det Naiva Köket...

    Stefan Ekengren Sitter och tänker på ett kök, ett restaurangkoncept... Dagdrömmarköket... Köket där det barnsliga, blommiga, enkla,  gränslösa, oberäkneliga, svävande, lekfulla, oförstörda och oförutsägbara spelar huvudrollen... Recept, mallar, ramar och regler är totalt onödiga och portförbjudna... Inspiration,  känsla, dagdrömmar, och glädje sätter nivån i kök och restaurang... Inspirationen kommer från barnet som slänger sig in i lek och skapande utan någon som helst planering... Vart finns då detta kök och restaurang? I mitt huvud nu, snart nån annanstans...

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons