Ämne Nordic Hotels & Resorts

 • Earth Hour

  Lördagen den 31 mars, mellan kl 20.30 – 21.30 så släcker vi ljuset i världens största manifestation för klimatet. Eller för något faktiskt, det finns inga större rörelser än Earth Hour.


  Förra året deltog 135 länder. Det som startade så sent som i mars 2007 har verkligen blivit en global rörelse och Nordic Choice kommer självklart vara med på Earth Hour 2012 återigen.


  Här ser ni en av våra styrelsemedlemmar, Gunhild Stordalen tillsammans med Al Gore uppmana Norge att släcka ljuset. Filmen är tagen när Gunhild och Petter åkte med Al Gores "The Climate Reality Project" till Antarktis.


  http://www.youtube.com/watch?v=aRiEqUVCeZo


  Temat för Earth Hour i år är “If you will, I will”. Alltså utmaningar. Se här vår koncerndirektör Arne Haugen utmana Petter Stordalen. Vem tror ni det är som filmar?


  http://www.youtube.com/watch?v=b6IX26R8hsw


  Utmaningen gick förstås även ut på Twitter, där ni kan se både "The Challenge" och Petters snabba svar!


  WWF har skapat en generator där ni enkelt skapar utmaningar som ni kan dela på Facebook. Jag ser att Selma Spa+ har skapat sin utmaning. Alla som utmanar mig publicerar jag självklart på bloggen och jag vågar säga redan nu att jag antar i princip alla utmaningar som kommer!


  Jag håller på att smida planer om vem jag ska utmana och med vad… Jag återkommer till det. Tills dess uppmanar jag alla att utmana varandra och delta i Earth Hour!

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons