Ämne Ramones

 • Habba Habba Gey

  David Kallós På väg till jobbet igår i sommarsolen på den smala trottoaren kom emot mig en latino kvinna. Inte helt ung, lite" sleden" som vi säger i Skåne. Klackarna på hennes sandaletter var extremt höga, hennes shorts kunde inte vara kortare, hon var solbränd, håret uppsatt, det lilla knalloranga linnet dolde inte naveln och klyftan mellan hennes bröst var väldigt påtaglig. Hon är ute och går med en stor, stor dreglande hund med Bulldogaktig ansikte. Och jag vill understryka att hunden är stor. För att undvika att antingen få näsan mellan kvinnans bröst eller stöta till hunden viker jag åt sidan.

  Hunden gör en rörelse mot mig och kvinnan rycker i kopplet och ryter- RAMON. Ramon är så stor så när han gör lite oväntade rörelser på trottoaren tvingar han ett par som kommer gående emot mig att hoppa åt sidan och jag stöter då ihop med killen där. Och han har på sig den tidlösa RAMONES t-shirten, inte svart eller röd dock utan beige.

  Min humor kanske är lite störd, men jag tyckte detta var ganska komiskt, och dessutom kom jag ihåg de två ggr. jag serverade Ramones middag

  Precis när första rätten var serverad, de hade i sin raider krävt, soppa gärna med fisk, kall förrät, steak och dessert, jag tror de fick varm gurksoppa med kräftor, minnet sviktar det är ändå ca 25 år sedan, men direkt när jag bara skulle ta en kopp kaffe kom servitören och sa, de är klara och vill ha nästa rätt.

  Andra gången jag serverade Ramones hade jag lärt mig, då fick de en  5 rätters, 23 minuter tog det från att vi serverat 1 rätten till de rensat dessserttallriken. De var dessutom jättetrevliga. One, two, three, four.

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons