Ämne Skivarps Gästgivaregård

  • Stolt Expressenstoft

    Under åren som vi varit ägare till Skivarps Gästgivaregård så har det väl varit på toppar och dalar, men vi har alltid haft en god relation med de lokala medierna. De brukar ringa några gånger om året för att höra om det "händer något". Nu händer det väl kanske inte så mycket här ute på landet men vi har våra matevent och mattraditioner!


    Idag skriver Expressens matbilaga Mitt kök 5 helsidor om Skånes största mattradition - Gåsamiddagarna, och det är Skivarps Gästgivaregård som gäller för hela slanten.


    Vill ni veta vem vi är, var vi finns och vad vi gör - köp bilagan!


    Tradition, envishet, entreprenörskap och kreativitet i ett och samma recept blir den bästa grytan!


    Jag är just nu en hyfsat stolt och mallig kock och ägare till en av Skånes äldsta gästgivaregårdar!

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons