Ämne Tävlingar

 • Battle of the Besöksliv-Bloggers

  Gustav Stenbeck OK, min kastade handske har nu antagits av Hans Kanold och Jeanette Bohman. Så nu är vi tre st. bloggare som deltar i Battle of the Besöksliv-Bloggers 2012. Grenarna är följande:

  * Burpees på tid. Flest antal på tre minuter (Gustavs)
  * Stegtävling. Flest antal steg på en dag (Jeanette)
  * Kulstötning. Olympiska regler (Hans)

  Nå, resterande bloggare? Stefan Ekengren skrattade bort det hela på Twitter och David Kallós viftade bort det hela med ett försök att vara motvalls. Kom igen Stefan och David, släpp sargen och var med! Johan Bjelke ser ju otroligt friluftig ut på Facebook, du måste ju vara vass inom det atletiska skrået! Martin som jobbar på Marriott kan väl inte lämna walk-over mot en Nordic Choicare! Listan över bloggare som borde engagera sig i detta är lika lång som listan över bloggare på Besöksliv!

  Sen får vi inte glömma Besöksliv-redaktionen som mött detta med dov tystnad!

  Upp till kamp! Visa var skåpet ska stå!

 • Bloggare - jag utmanar ER!

  Under helgen skrev jag om mina omfattande träningsvanor på Facebook. Blogg-grannen Hans Kanold var inte sen att kommentera och utmana.


  Det visar sig att Hans planerar att återigen ta varvet runt Göteborg. 21 km ren smärta och fullkomligen utanför min träningsvärld.


  Jag vill nu utfärda en träningsutmaning till alla bloggare här på Besöksliv. Jag föreslår följande upplägg:


  Alla som vill anmäler intresse genom att blogga om det. I bloggen/anmälan skriver ni vilken gren ni vill tävla i. På så vis får varje bloggare en gren med i mångkampen. När alla sedan anmält sig och sin gren sätter vi ihop en tabell och tävlingarna börjar. Självklart rapporterar vi löpande med bild & video här på våra bloggar.


  Redaktionen på Besöksliv får självklart också delta.


  Som ivrigt styrketränande föreslår jag burpees på tid. Flest antal på 3 minuter.


  Handsken är kastad... Vem är med?

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons