Ämne Ugglor

 • Ho Hooooo

  Man kan inte låta bli att gilla danskar för deras lockelse till det förbjudna. De gillar att släppa en fis i kyrkan. En numera död släkting till mig Eigil var en riktigt ärkekonservativ typ, han hade arbetat som fiskeriexpert och i tjänsten då varit i Chile, han förklarade  att ordningen där blev så mycket bättre när Pinochet tog makten. Men när de skulle ha en stor familjehögtid hyrde han den Grå Hall i Christiana och bjöd dit sina vänner. Muhammed teckningarna är ett sorgligt exempel på att bara provocera.


   I Köpenhamn öppnar en dansk entreprenör nu en filial till Restaurang kedjan "Hooters".


  Leende glada tjejer med stora bröst iförda små röda shorts och en T shirt med en uggla som dekoration serverar kycklingvingar, öl och burgare. Undrar hur de tänker vid rekryteringen, jae, Lene var mer erfaren men Lone har dejlige bryster. Nina er hurtig, men Birthe er smukt blond och har laekre ben.


  I Poliken har en debatt uppstått om vad det är som gör att unga tjejer lockas av jobbet och vilka ideal som gör att sjuttonåringar förstorar brösten.


  Hooters har eller skall tydligen också öppna på Frankfurts flygplats, i USA har kedjan 460 restauranger, entreprenören som öppnar i Köpenhamn tänker sig öppna flera filialer bland annat i Stockholm och Oslo.


  Som boende i Skåne tror jag inte för mycket på Stockholmares förnuft, men ett vuxen McDonalds med bara tjejer i servicen, det går inte att starta i Sverige, inte ens i Stockholm


  Blood from A Stone minns jag som en bra låt


   

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons