Ämne bröst

 • Habba Habba Gey

  David Kallós På väg till jobbet igår i sommarsolen på den smala trottoaren kom emot mig en latino kvinna. Inte helt ung, lite" sleden" som vi säger i Skåne. Klackarna på hennes sandaletter var extremt höga, hennes shorts kunde inte vara kortare, hon var solbränd, håret uppsatt, det lilla knalloranga linnet dolde inte naveln och klyftan mellan hennes bröst var väldigt påtaglig. Hon är ute och går med en stor, stor dreglande hund med Bulldogaktig ansikte. Och jag vill understryka att hunden är stor. För att undvika att antingen få näsan mellan kvinnans bröst eller stöta till hunden viker jag åt sidan.

  Hunden gör en rörelse mot mig och kvinnan rycker i kopplet och ryter- RAMON. Ramon är så stor så när han gör lite oväntade rörelser på trottoaren tvingar han ett par som kommer gående emot mig att hoppa åt sidan och jag stöter då ihop med killen där. Och han har på sig den tidlösa RAMONES t-shirten, inte svart eller röd dock utan beige.

  Min humor kanske är lite störd, men jag tyckte detta var ganska komiskt, och dessutom kom jag ihåg de två ggr. jag serverade Ramones middag

  Precis när första rätten var serverad, de hade i sin raider krävt, soppa gärna med fisk, kall förrät, steak och dessert, jag tror de fick varm gurksoppa med kräftor, minnet sviktar det är ändå ca 25 år sedan, men direkt när jag bara skulle ta en kopp kaffe kom servitören och sa, de är klara och vill ha nästa rätt.

  Andra gången jag serverade Ramones hade jag lärt mig, då fick de en  5 rätters, 23 minuter tog det från att vi serverat 1 rätten till de rensat dessserttallriken. De var dessutom jättetrevliga. One, two, three, four.

 • Ho Hooooo

  Man kan inte låta bli att gilla danskar för deras lockelse till det förbjudna. De gillar att släppa en fis i kyrkan. En numera död släkting till mig Eigil var en riktigt ärkekonservativ typ, han hade arbetat som fiskeriexpert och i tjänsten då varit i Chile, han förklarade  att ordningen där blev så mycket bättre när Pinochet tog makten. Men när de skulle ha en stor familjehögtid hyrde han den Grå Hall i Christiana och bjöd dit sina vänner. Muhammed teckningarna är ett sorgligt exempel på att bara provocera.


   I Köpenhamn öppnar en dansk entreprenör nu en filial till Restaurang kedjan "Hooters".


  Leende glada tjejer med stora bröst iförda små röda shorts och en T shirt med en uggla som dekoration serverar kycklingvingar, öl och burgare. Undrar hur de tänker vid rekryteringen, jae, Lene var mer erfaren men Lone har dejlige bryster. Nina er hurtig, men Birthe er smukt blond och har laekre ben.


  I Poliken har en debatt uppstått om vad det är som gör att unga tjejer lockas av jobbet och vilka ideal som gör att sjuttonåringar förstorar brösten.


  Hooters har eller skall tydligen också öppna på Frankfurts flygplats, i USA har kedjan 460 restauranger, entreprenören som öppnar i Köpenhamn tänker sig öppna flera filialer bland annat i Stockholm och Oslo.


  Som boende i Skåne tror jag inte för mycket på Stockholmares förnuft, men ett vuxen McDonalds med bara tjejer i servicen, det går inte att starta i Sverige, inte ens i Stockholm


  Blood from A Stone minns jag som en bra låt


   

Etiketter

Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

Annons