Prenumerera på affärsmagasinet Besöksliv

Besöksliv är affärsmagasinet för dig som är ledare eller ägare inom besöksnäringen. För 979 kronor plus moms (6 procent) får du 11 utgåvor av Besöksliv. Eller så testar du vårt prova-på-erbjudande - tre nummer för 99 kronor  plus moms.

Medlemmar i Visita betalar bara 490 kronor plus moms för extra prenumerationer (10 utgåvor). Medlemmar i Svenska Kockar prenumererar till samma pris som Visitamedlemmar, liksom elever och lärare på branschutbildningar. 

Du kan ha flera prenumerationer till företaget, så att även dina anställda håller sig informerade. Om du beställer fem prenumerationer eller fler med samma fakturaadress får du 50 procents rabatt från och med den sjätte prenumerationen. För utlandsprenumerationer gäller ett tillägg på skillnaden i porto för A-posttidning i Sverige och brev till landet ifråga.

Vill du ha mer information, mejla Azieb Norevi eller ringa henne på 08-762 74 47. Hon svarar även på frågor och tar emot adressändringar.

Fyll i dina uppgifter i fälten nedan. Glöm inte att ange medlemskategori eller om du vill ha prova-på-erbjudandet.

 

 

Fakturaadress (om annan än mottagaradress)

Annons
Webbpuff

Besöksliv Nyhetsbrev

kista

Vi var där! Mötesproffsen möttes

MINGEL. I Kista samlade i veckan mässan Möten och event utställare och besökare. Digitalisering var temat för de båda dagarnas seminarium och Besöksliv minglade bland det dryga hundratalet utställare!

Årets Kock 2017 001

Restaurangeliten minglade efter Årets Kock

VIMMEL. Stjärnspäckad bankett efter Årets Kock-finalen i Malmö.

Annons