Annons
Aktuellt just nu:
Annonser:

Kalender

Besökslivs kalender innehåller sådant som vi tror är av nytta för dig i din yrkesutövning.
Tipsa redaktionen om fler evenemang.

april 2015DatumOrt

Skafferiet: Tack gode gud för maten

Mat har alltid haft en central roll inom religionen. I tusentals år har den stått i centrum för våra ritualer. Vi har tillbett gudarna för att få mat för dagen. Religioner har även haft enormt inflytande på vad lagt på tallriken och hur vi tillrett det vi stoppar i munnen. I världens mest sekulariserade land talas det sällan om mat och religion, men kan religiös symbolik bidra till att förhöja mat- och måltidsupplevelsen? Och är vårt kök egentligen inte så sekulärt som vi tror?

I panelen: Helle Klein, präst och journalist, Richard Tellström, etnolog, Nidal Kersh, krögare och streetfoodaktivist samt Eva Fried som arbetar vid Forum för levande historia. 

Dörrarna öppnar 18:00. Debatt: 18:15 Mingel 19:00. Obs! osa@skafferiet.info

20 aprStockholmÖppna

En Öl & Whiskymässa

Under två dagar samlas ett stort antal utställare med mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika delikatessföretag. 

Läs mer här.

24-25 aprGöteborgÖppna
juni 2015DatumOrt

World of Coffee

Mässan är den största europeiska arenan för kaffeindustrin. Här samlas kaffeimportörer, rostare, baristor och kaffeproducenter från hela världen för att visa de senaste produkterna, innovationerna och trenderna inom kaffeindustrin. 

Läs mer här.

16-18 junGöteborgÖppna
oktober 2015DatumOrt

Euro Attractions Show

Europas största nöjesparksmässa arrangeras i år i Göteborg. 

Läs mer här.

6-8 oktGöteborgÖppna

Bak & Chokladfestivalen

Bak- & Chokladfestivalen– Skandinaviens godaste festival. Kom och njut av praliner, bakverk och choklad från ett 60-tal utställare som är experter, provsmaka, köp med hem – och njut! 8-11 oktober 2015 går festivalen för elfte gången, parallellt med mässan Hem & Villa.

Läs mer här

8-11 oktStockholmÖppna
november 2015DatumOrt

Mitt kök

Mitt kök är Nordens största konsumentmässa för mat, dryck och köksutrustning.

Läs mer här.

5-8 novStockholmÖppna
Annons
Annons
Annons