Annons
Aktuellt just nu:
Annonser:

Kalender

Besökslivs kalender innehåller sådant som vi tror är av nytta för dig i din yrkesutövning.
Tipsa redaktionen om fler evenemang.

februari 2017DatumOrt

Passion för Mat

Temat för årets upplaga av Passion för Mat är ”Mat med kärlek", ett tema som bl.a. handlar om att konsumenten ska veta mera om maten de köper. Många av utställarna är lokala/regionala producenter och importörer med stort engagemang om produkternas innehåll. 
 
Alla matlarm gör att intresset för bra mat ökar. Avslöjanden om matfusk där producenter ersätter äkta råvaror med artificiellt innehåll kommer allt tätare. Stora livsmedelsproducenter är ofta styrda av ekonomi, inte av sin passion att leverera bra mat...
 
Dagligvaruhandelns intresse att sälja mat från mindre och lokala matproducenter ökar. Det är en positiv trend som ger små matproducenter möjlighet att existera. Västsverige är dessutom en region med en hel del livsmedelsproduktion. På mässan möter ni mer än 120 utställare, varav många är lokala / regionala producenter från Bohuslän, Halland och Västergötland. 
 
Läs mer om mässan på www.passionformat.se 
24-26 febGöteborgÖppna
mars 2017DatumOrt

Rekryteringsmässa i Grythyttan

Passa på och var med och rekrytera våra studenter under Rekryteringsmässan 2017! -innan någon annan gör det.
Rekryteringsmässan på Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan är en branschmässa där arbetsgivare och studenter får chansen att knyta nya kontakter på en naturlig mötesplats. 
Här skapas en arena för ex-jobb, praktikplatser och anställningar både under och efter studietiden.
Tid:   10.30-15.30, 2/3.
För mer info och anmälan: www.oru.se/rhsmassan            
 
2 marGrythyttanÖppna

White Guide Gala

White Guide Gala är ett tillfälle för hela restaurangbranschen att samlas kring, och hylla, sina mest lysande stjärnor från norr till söder. Sedan 2005 har den svenska gastronomins finaste utmärkelser delats ut till branschens begåvningar på en stor festtillställning i Stockholm, senast på Kungliga Operan. Nu är det dags att dra västerut. White Guide Gala 2017 kommer därför att hållas i Göteborg. 

6 marGöteborgÖppna
maj 2017DatumOrt

Spadagarna

Föreningen Svenska Spahotell samlar beslutsfattare inom spa och hotell samt utvalda leverantörer till ett härligt inspirationsforum. 

28-30 majTylösandÖppna
Annons
Annons
Annons