Annons
Aktuellt just nu:
Annonser:

Kalender

Besökslivs kalender innehåller sådant som vi tror är av nytta för dig i din yrkesutövning.
Tipsa redaktionen om fler evenemang.

januari 2015DatumOrt

Hotel Market Seminars

På Hotel Market Seminars får du genom intressanta talare, paneldiskussioner samt rundabordsdiskussioner, ledda av utvalda personer från branschen, tips om hur du kan bli duktigare på att sätta rätt priser. Du får träffa många av de leverantörer som just nu har de mest intressanta lösningarna för att sätta rätt priser och maximera intäkterna i ett hotell.

Hotel Market Seminars riktar sig till ledande befattningshavare inom hotell, t.ex. hotelldirektörer, hotellchefer, marknads- och försäljningschefer och revenue managers.

Mer information hittar du här.

13 janStockholmÖppna

Restaurangexpo och Fastfood & Café

Två stora mässor delar tak under två dagar. Läs mer på deras respektive hemsidor: Restaurangexpo och Fastfood & Café

27-28 janStockholmÖppna
februari 2015DatumOrt

Final i Årets Kock

Årets Kock avgörs 2015 på Gothia Towers i Göteborg. Dessförinnan har två semifinaler, arrangerats, en i Halmstad den 14 oktober och en i Borlänge den 24 oktober, samt Sista chansen i Umeå den 11 november. Antalet finalplatser har utökats från sex till åtta. Huvudråvaran i alla tävlingsbidrag ska vara sej. Sista anmälningsdag är den 10 september.

Läs mer om tävlingsreglerna på www.aretskock2015.se.

5 febGöteborgÖppna
juni 2015DatumOrt

World of Coffee

Mässan är den största europeiska arenan för kaffeindustrin. Här samlas kaffeimportörer, rostare, baristor och kaffeproducenter från hela världen för att visa de senaste produkterna, innovationerna och trenderna inom kaffeindustrin. 

Läs mer här.

16-18 junGöteborgÖppna
Annons
Annons
Annons