Annons
Aktuellt just nu:
Annonser:

Kalender

Besökslivs kalender innehåller sådant som vi tror är av nytta för dig i din yrkesutövning.
Tipsa redaktionen om fler evenemang.

oktober 2016DatumOrt

Ansökan till Suzanne Wohlins Stipendium.

Stipendiets mål och syfte är att ge en engagerad kvinna med framtidstro i restaurangbranschen möjlighet att förkovra sig antingen genom kurser eller praktik eller andra utvecklande projekt.

Alla kvinnor i restaurangbranschen, kök eller matsal, med minst fem års dokumenterad erfarenhet som är yrkesverksamma i Sverige kan söka stipendiet. 

Skriv max en A4 sida varför just du är förtjänt av stipendiet och vad det kan göra för dig i din framtid i branschen samt vad du skulle göra med pengarna. Bifoga ditt CV. Vinnaren bjuds in att närvara vid prisutdelningen i samband på finalen av Årets Kock den 2 februari 2017 i Malmö.

Skicka din ansökan senast den 12 december 2016 till

Epost: stipendiet@wohlin.nu Hemisda: www.wohlin.nu

Vinnaren meddelas senast 7 januari 2017.

Beslut kan ske utan att styrelsen anger någon särskild motivering. Beslut om avslag lämnas inte och beslut av styrelsen kan inte överklagas.

27-12 decÖppna
november 2016DatumOrt

EquipHotel

Fackmässan EquipHotel organiseras av den ledande mässarrangören Reed Expositions, som står bakom en rad events inom hotell- och restaurangbranschen. Mässan har 1 600 utställare med 30 % internationella utställare och 111 000 besökare varav 20 % är internationella. 

För mer INFO: http://www.equiphotel.com

6-10 novFrankrikeÖppna

AdventureEDU

Ett tiotal skånska naturturismföretagare är inbjudna och deltar i affärsutvecklingsinsatsen som också inbegriper en workshop där företagen får möjlighet att bidra med erfarenheter och förväntningar på den nationella strategin för naturturism som håller på att tas fram av bland andra Svensk Turism och Visita. Visit Sweden är också på plats för att ta del av tankar kring arbetet med att ta fram en kommunikationsstrategi för svensk naturturism.

AdventureEdu är ett affärsutvecklingsprogram utvecklat av Adventure Travel Trade Association (ATTA) och anpassat särskilt för svenska förhållanden.

 
14-16 novVästeråsÖppna
Annons
Annons
Annons