Annons
Aktuellt just nu:
Annonser:

Kalender

Besökslivs kalender innehåller sådant som vi tror är av nytta för dig i din yrkesutövning.
Tipsa redaktionen om fler evenemang.

augusti 2014DatumOrt

Restaurangakademiens sommelierutbildning steg 1

Kursstart för Restaurangakademiens sommelierutbildning steg 1. Mer information på www.restaurangakademien.se. 

26 augStockholmÖppna

Revenue Forum om metasearch

Revenue Forum arrangeras, med talare från Tripadvisor, OTA Insight och Jajja Communication. Årets tema är metasearch. Mer information på http://revenueforum.se/nasta-revenue-forum-meta-search/

26 augGöteborgÖppna

Revenue Forum om metasearch

Revenue Forum arrangeras, med talare från Tripadvisor, OTA Insight och Jajja Communication. Årets tema är metasearch. Mer information på http://revenueforum.se/nasta-revenue-forum-meta-search/

27 augMalmöÖppna

Revenue Forum om metasearch

Revenue Forum arrangeras, med talare från Tripadvisor, OTA Insight och Jajja Communication. Årets tema är metasearch. Mer information på http://revenueforum.se/nasta-revenue-forum-meta-search/

28 augStockholmÖppna
september 2014DatumOrt

Restaurangakademiens sommelierutbildning steg 1

Kursstart för Restaurangakademiens sommelierutbildning steg 1. Mer information på www.restaurangakademien.se. 

10 sepStockholmÖppna

Sista dag att anmäla sig till Årets Kock

Den 10 september är sista dagen att anmäla sig till Årets Kock. Läs mer på www.aretskock2015.se.

10 sepÖppna

Restaurangakademiens kökschefsutbildning

Kursstart för Restaurangakademiens kökschefsutbildning. Mer information på www.restaurangakademien.se. 

11 sepStockholmÖppna

International Bar Course

Kursstart för International Bar Course, före detta Grythyttans Bartenderskola, som nu hålls på Restaurangakademien. Utbildningen ges i samarbete med företaget Brabar och Hans Bihl. För mer information, se www.restaurangakademien.se eller www.brabar.se.

15 sepStockholmÖppna

Årets Bagare avgörs

Årets Bagare, Svenska Mästerskapen för professionella bagare, ska avgöras för första gången. De sex finalisterna tävlar i sju olika delmoment: vanliga baguetter, freestyle-baguetter, kuvertbröd, croissanter, pain au chocolat, vetebullar med kanel och matbröd.

Tävlingen arrangeras av Sveriges bagare & konditorer under Bageri & Konditorimässan i Kista.

Finalisterna är:

  • Tobias Henke, Taverna Brillo i Stockholm. 

  • Martin Andersson, Nilssons Konditori i Oskarshamn. 

  • Alexander Grave, Margaretas Bröd & Bakverk i Mölndal.
  • Mattias Wallmark, Lundbergs Konditori i Stockholm.

  • Adam Söderström, Bageri Petrus i Stockholm.

  • Gabriel di Grado, Spånga Konditori/Bröd & Bullar.
18-20 sepKista i StockholmÖppna
oktober 2014DatumOrt

Semifinal 1 Årets Kock

Den första semifinalen i Årets Kock avgörs i Halmstad. Läs mer på www.aretskock2015.se.

14 oktHalmstadÖppna

Semifinal 2 Årets Kock

Den andra semifinalen i Årets Kock avgörs i Borlänge. Läs mer på www.aretskock2015.se.

24 oktBorlängeÖppna
november 2014DatumOrt

Sista chansen Årets Kock

Sista chansen till finalen i Årets Kock avgörs i Umeå. Läs mer på www.aretskock2015.se.

11 novUmeåÖppna
februari 2015DatumOrt

Final i Årets Kock

Årets Kock avgörs 2015 på Gothia Towers i Göteborg. Dessförinnan har två semifinaler, arrangerats, en i Halmstad den 14 oktober och en i Borlänge den 24 oktober, samt Sista chansen i Umeå den 11 november. Antalet finalplatser har utökats från sex till åtta. Huvudråvaran i alla tävlingsbidrag ska vara sej. Sista anmälningsdag är den 10 september.

Läs mer om tävlingsreglerna på www.aretskock2015.se.

5 febGöteborgÖppna
Annons
Annons
Annons