Annons
Aktuellt just nu:
Annonser:

Kalender

Besökslivs kalender innehåller sådant som vi tror är av nytta för dig i din yrkesutövning.
Tipsa redaktionen om fler evenemang.

mars 2015DatumOrt

Svensk Besöksnäringskongress

Kongressen, som genomförs i samverkan mellan Svensk Turism och TUR, ska bli årligen återkommande. Den ska fungera som en viktig plattform och kraftkälla för hela besöksnäringen. Just att samla näringen, att svetsa samman alla ingående branscher, är huvudsyftet med den första kongressen.

Läs mer här.

 

18-19 marGöteborgÖppna

TUR

TUR är Skandinaviens ledande mässa för resor, turism och möten och den årliga mötesplatsen där den skandinaviska resebranschen möter leverantörer från 100-talet länder för att skapa kontakter och göra affärer. 

Läs mer här

19-22 marGöteborgÖppna

Göteborg Vin & Deli

Göteborgs första vin- och delikatessmässa. Under två dagar samlar vi ett stort antal vin- och dryckesproducenter/importörer tillsammans med delikatessföretag och lokala representanter. 

Mässan lyfter fram kvalitativa dryck- och delikatessprodukter och skapar en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännare.

Läs mer här.

20-21 marGöteborgÖppna
april 2015DatumOrt

En Öl & Whiskymässa

Under två dagar samlas ett stort antal utställare med mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika delikatessföretag. 

Läs mer här.

24-25 aprGöteborgÖppna
juni 2015DatumOrt

World of Coffee

Mässan är den största europeiska arenan för kaffeindustrin. Här samlas kaffeimportörer, rostare, baristor och kaffeproducenter från hela världen för att visa de senaste produkterna, innovationerna och trenderna inom kaffeindustrin. 

Läs mer här.

16-18 junGöteborgÖppna
oktober 2015DatumOrt

Euro Attractions Show

Europas största nöjesparksmässa arrangeras i år i Göteborg. 

Läs mer här.

6-8 oktGöteborgÖppna

Bak & Chokladfestivalen

Bak- & Chokladfestivalen– Skandinaviens godaste festival. Kom och njut av praliner, bakverk och choklad från ett 60-tal utställare som är experter, provsmaka, köp med hem – och njut! 8-11 oktober 2015 går festivalen för elfte gången, parallellt med mässan Hem & Villa.

Läs mer här

8-11 oktStockholmÖppna
november 2015DatumOrt

Mitt kök

Mitt kök är Nordens största konsumentmässa för mat, dryck och köksutrustning.

Läs mer här.

5-8 novStockholmÖppna
Annons
Annons
Annons