Annons

Affärsområdeschef

Sabis Restauranger

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Som Affärsområdeschef för Sabis Restauranger leder du ett framgångsrikt affärsområde under stark utveckling och expansion. Du är resultat- och budgetansvarig för 26 restauranger, 11 caféer, FM-tjänster på våra uppdrag och ca 250 medarbetare. Du har ett restaurangledningsteam med tre driftschefer och en marknadsansvarig som rapporterar till dig samt stödfunktioner från HR, IT och ekonomi till din hjälp. Tillsammans bygger ni vinnande team ute på våra enheter och hjälper våra kundproffs att skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten!

Du är en del i Sabis Företagsledning som tillsammans jobbar fram strategier, samarbeten och affärsutveckling inom alla Sabis affärsområden. Du utgår från Sabis servicekontor på Wenner-Gren Center vid Norrtull. Du jobbar tätt med ägarna och rapporterar till ägare/vVD.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att;

– Coacha och utveckla restaurangledningsteamet.

– Driva försäljning och resultat på Sabis restauranger.

– Jobba aktivt med att utveckla vår organisation och våra Ledarproffs (enhetschefer, köksmästare och nyckelpersoner).

Att driva och följa upp Kundupplevelsens alla delar är självklart för Dig. Du har lätt för att skapa tydliga uppdrag och mål för våra Kundproffs, så att vi levererar på vårt Kundlöfte varje dag.

För att lyckas i rollen är du en coachande ledare och har en vilja till ständig utveckling för medarbetare och kunder. Du har kunskap om att driva restaurang- eller detaljhandel med många enheter och har ett intresse för mat och hållbarhet. Ledarrollen är självklar för dig.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild

Visa vägen

Involvera & Engagera

Leverera resultat

Vi erbjuder

En ledarroll i ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. En platt organisation med nära till beslut och starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje.

Kvalifikationer

 • Har varit chef över chefer under minst ett par år.
 • Helikopterperspektiv – erfarenhet från att driva många enheter mot lönsamhet och stark försäljning.
 • Erfarenhet av organisationsutveckling och förändringsarbete.
 • Ekonomisk utbildning, marknadsföringskunskap och ledarutbildningar är ett krav.
 • Stor vana av förhandlingar, etablering och av att driva många affärsrelationer.
 • Ett plus om du arbetat med digital utveckling eller digitala affärer.
 • Erfarenhet av FM-tjänster eller B2B är meriterande.
 • Körkort för bil.

Egenskaper

 • Tydlig ledare – utvecklar sitt team och sin organisation (ledarproffs).
 • Resultatorienterad – driver försäljning och lönsamhet.
 • Kundfokuserad – kan snabbt sätta sig in i kundens behov och förstå affären.
 • Sälj- och marknadsorienterad – arbetar med marknadsföring och försäljning som en naturlig del i sitt ledarskap.
 • Brinner för kundupplevelser och kvalitet.
 • Trygg – inger förtroende och har stor social kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du specifika frågor kring tjänsten; vänligen kontakta HR-chef Ingalill Szabela ingalill.szabela@sabis.se tel 070-898 89 99

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02