Annons

Area Sales Manager, Danmark och Tyskland

Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group förstärker säljorganisationen med en Area Sales Manager i Danmark och i Tyskland. Tjänsten som Area Sales Manager består av uppsökande försäljningsbearbetning samt långsiktiga affärsuppgörelser mot främst företagskunder med logi- och konferensbehov. Du arbetar i Danmark eller Tyskland med utgångspunkt från Köpenhamn eller Berlin.

Finns det något bättre än att göra en bra affär? Har du tydliga affärsmål i sikte när du genomför dina kundmöten på ett professionellt sätt? Är du självgående och ansvarstagande i dina kontakter med kunden samt dina kollegor? Känner du igen dig så läs vidare om tjänsterna som Area Sales Manager för Danmark och Tyskland på Ligula Hospitality Group.
Som Area Sales Manager är det viktigt att du har branscherfarenhet, sinne för att göra affärer och att nå avslut. Du har även massor av energi, gott humör, är lösningsorienterad och trivs med att träffa kunder och presumtiva kunder. Du är nyfiken av naturen och proaktiv i din försäljning.

Vi söker dig som har en ansvarskänsla och en vilja att jobba mot högt uppsatta mål. Du är socialt driven, gillar kundkontakt och är en utpräglad relationsbyggare. Du gillar att arbeta självständigt och målstyrt och använder din kreativitet och arbetar med mycket energi. Vi ser även att du är lösningsorienterad för kunders olika behov.

Med oss får du som söker en möjlighet att bli en del av en fantastisk resa. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter i en växande internationell hotellkedja. Du har en plats i ledningsgruppenoch rapporterar till respektive Country Manager. Du ingår också i den centrala säljorganisationen och rapporterar till Director of Sales i Sverige. Mer information om respektive tjänst finns på vår hemsida, www.ligula.se/karriar

Ansökan:

Om detta låter som något för dig, tveka inte att ansöka redan idag då Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Ansökan görs på www.ligula.se/karriar

Om företaget:
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 32 hotell och expansionen fortsätter.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02