Annons

Commercial Director

Selma Spa

Är det din dröm att leda en kommersiell avdelning?

Selma Spa, ett av de starkaste varumärkena inom spa i Skandinavien, har nu en mycket spännande roll för dig som vill ta vidare steg i karriären. Vi söker dig som vill leda det kommersiella teamet till nya höjder med leverans av resultat över all förväntan.

Huvudsaklig uppgift:

Knyta samman, ett i dag uppdelat team, till en gemensam kommersiell avdelning som tillsammans arbetar för att öka och optimera anläggningens samtliga intäkter. Som Commercial Director kommer du övergripande att arbeta med ditt team inom revenue management, e-handel, marknadsföring, SoMe, distribution och försäljning. Du ska med din erfarenhet av varumärkesarbete förstärka och bygga vidare på Selma Spa´s positionering och kommer samtidigt arbeta operativt med både marknadsföring och e-handel.

Du är en mycket god ledare och förstår att tydlig kommunikation, i både det egna teamet och till den övriga organisationen, är nyckeln till framgång. Du ska tillsammans med Selma Spa´s ledningsgrupp arbeta fram strategier både på kort och lång sikt, ett strategiskt arbete som du bör ha erfarenhet av från tidigare. Du ska också vara med och bygga nätverket inom gruppen Nordic Hotels & Resorts för att stärka delning av kompetens och erfarenheter.

Du ska visa vägen för ditt team att arbeta tätt tillsammans för att nå gemensamt uppsatta mål och säkerställa hög kompetensnivå med löpande påfyllning av kunskap inom respektive område. Tillsammans med ditt team ska du bygga ett tydligt varumärke för Selma Spa, en stark business och gäst-mix med en lönsam distribution.

Som Commercial Director är du del av Selma Spa´s ledningsgrupp.

Positionen rapporterar till VD Selma Spa.

Kvalifikationer:

  • Kandidatexamen. Relevant erfarenhet kan kompensera.
  • Erfarenhet från e-handel och varumärkesarbete.
  • Erfarenhet från försäljning och/eller revenue management ses som en styrka.
  • Analytisk, strukturerad och resultatfokuserad.
  • Utåtriktad och god kommunikationsvana.
  • Energi, Mod & Begeistring.

Selma Spa kan erbjuda dig;

  • En härlig och professionell arbetsmiljö i en unik anläggning.
  • Karriärmöjligheter som del av Nordic Hotels & Resorts och i nära samarbete med Nordic Choice Hotels.
  • Konkurrenskraftig lön.

Selma Spa är en plats där träning och återhämtning går hand i hand. Vi erbjuder avkoppling, träning, behandlingar, god mat & dryck – allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här.

Hotellen som ingår i gruppen Nordic Hotels & Resorts är anläggningar av första klass. Varje hotell ska ha ett starkt eget varumärke och identitet, och vi erbjuder allt från design, konst och kultur till berg, frisk luft, spabehandlingar eller citypuls.

Våra hotell är alla unika och strävar efter att överträffa såväl förväntningar som att skapa speciella upplevelser för våra gäster. Vi ställer höga krav på alla medlemmar i Nordic Hotels & Resorts familjen, för att se till att leverera högsta kvalitet och intelligent, lönsam, drift av våra unika hotellpärlor.

Positionen är helt ny för Selma Spa och kan tillsättas omgående om förutsättningar finns för båda parter.

För frågor kring position ta kontakt med Mikael Österlund enligt nedan;

e-post: mikael.osterlund@nordichotels.com

mob: +46 702 851800

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02