Annons

Cool Stugby på Gotland söker ett drivet team!

Burgsvikens Strandby

Burgsvikens Strandby (Uttalas Börrsviken) på södra Gotland söker ett team som vill driva campingen framåt. 

Strandbyn ligger på ett stort strandnära markområde med fantastiska solnedgångar och är inte som vilken camping som helst. Här finns bland annat den stora spännande lekplatsen Pannkakskojan, en helt ny cool havspool och en restaurang med ett matkoncept du inte hittar någon annanstans. Det finns nybyggda spännande kojor för hela familjen och old school camping, men känner man sig inte fullt så äventyrlig finns det även nybyggda superfräscha året runt stugor med havsutsikt att bo i. Ett besök på Burgsvikens Strandby glömmer man inte i första taget i vilket fall som helst. 

Är ni ett team som tycker om att jobba med människor och har kunskaper inom bokning, turism och sociala media samt kan hantera verktyg och fixa lättare matlagning, ja då vill gärna prata med er! 

Se mer om campingen:  

https://burgsvikensstrandby.se/  

https://www.facebook.com/burgsvikensstrandby/

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02