Annons

Driftschef

Sabis restauranger

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Vi på Sabis fortsätter att expandera och därför söker vi nu en ny Driftschef till Sabis Restaurang. Som Driftschef är ditt uppdrag att leda och utveckla ett antal av våra verksamheter som inkluderar restauranger, caféer, receptioner, konferensservice och övriga FM-tjänster så att vi uppnår våra övergripande mål; Bäst på kundupplevelser, ständig utveckling och lönsamhet/tillväxt.

Om rollen
Som Driftschef har du budget-, resultat- och personalansvar för ca 8 enheter. Enheterna ligger inom Stor-Stockholmsområdet och möjlighet till tjänstebil finns. Du ingår i ledningsgruppen för Sabis Restauranger och rapporterar till affärsområdeschefen. Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt kontor som ligger i Wenner-Gren Center. Vi arbetar alltid utifrån Sabis grundvärderingar; Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

I ditt dagliga arbete som Driftschef ingår att;

  • Stötta och leda restaurang- och platschefer i deras dagliga operativa arbete
  • Driva försäljning och resultat på dina enheter
  • Skapa och underhålla goda relationer med uppdragsgivare och kontaktpersoner för våra uppdragsavtal
  • Du jobbar nära dina medarbetare och har regelbundna uppföljningar med tydlig feedback
  • Du jobbar aktivt med att utveckla våra kundproffs och ledarproffs

Vi erbjuder dig
En ledarroll i ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. En platt organisation med nära till beslut och starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje.

Kvalifikationer

  • Har varit chef över chefer under minst ett par år
  • Stor kunskap i ekonomisk uppföljning och lönsamhet
  • Flera års erfarenhet av restaurangdrift
  • God vana av att underhålla starka kundrelationer
  • Körkort för bil

Egenskaper

  • Coachande ledare – utvecklar sina kundproffs och ledarproffs
  • Resultatorienterad – driver försäljning och lönsamhet.
  • Kundfokuserad – kan snabbt sätta sig in i kundens behov och förstå affären.
  • Brinner för att ständigt utveckla kundupplevelser och kvalitet.
  • Socialt kompetent – du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa professionella samarbeten.

Ledare inom Sabis har förmågan att:
Visa vägen
Vara förebild
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta HR chef Ingalill Szabela på 070-8988999 eller ingalill.mszabela@sabis.se. Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02