Annons

Event- och mötesplanerare

Bosön - Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – Hela Sveriges unika plats för elitidrott, utbildning och möten. I naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger och café. Bosön ingår i familjen Stockholm Meeting Selection som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda! Vi stärker upp vårt grymma team och söker nu en erfaren event- och mötesplanerare!

Vi söker dig som är bra på att bygga relationer, är nyfiken och engagerad. Har ett starkt intresse för hotell och restaurang. Du är van att ta ansvar och lämnar inget åt slumpen men framförallt har du glimten i ögat.

Vi erbjuder ett omväxlade arbete på en spännande arbetsplats. Vi bygger framgång i en unik miljö och har en mix av gäster som ger en fantastisk energi och dynamik. Bosön är mötesplatsen för stora event, elitidrott, företag, utbildning och möten. Ambitionen är att vara en modern anläggning som alltid överträffar våra gästers förväntningar.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med planeringsprocessen för större event, konferens och möten. Skapa goda relationer och kvalitetssäkrar mötesupplevelsen för våra gäster. Du koordinerar och detaljplanerar, bokar kringarrangemang och aktiviteter. Vid behov medverkar även vid mässor, kundträffar och andra evenemang.

Du är en social, utåtriktad och driven person. Du har en god administrativ förmåga, är van att skriva och uttrycker dig väl. För att trivas hos oss bör du älska att arbeta med service, tycka om att hålla ett högt tempo, vara flexibel och gilla utmaningar. Du har en inre motivation att utveckla både dig själv och verksamheten och är därmed engagerad i ditt arbete.

Meriterande erfarenheter
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten är 100% tillsvidare med varierande arbetstider. Sista ansökningsdag är 2019-06- 07 Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till: Marie Eriksson , general manager, marie.eriksson@boson.nu

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02