Annons

Food & Beverage Manager

STF Abisko Turiststation

F&B Manager till STF Abisko Turiststation 
STF Abisko Turiststation är Svenska Turistföreningens nordligaste Turiststation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.

Här är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet. Vi arbetar hela tiden miljömedvetet med gästen i fokus.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker nu en F&B manager till vår välrenommerade restaurang.

Vi är i ett expansivt läge där framför allt antalet internationella gäster ökar. Kravet på att leverera god standard inom restaurangverksamheten är hög. Vi söker dig som trivs med att ha det övergripande ansvaret för kök, matsal och restaurangverksamheten i populära Aurora Sky Station. Du ska vara strukturerad i ditt eget såväl som avdelningens arbete. Vi söker dig som kan förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt och vill utveckla dina medarbetare för att vi ska nå våra gemensamma mål. Som F&B manager har du ett övergripande ansvar för restaurangen, kök och dess medarbetare samt värdskapet gentemot gäster. Som person behöver du vara social, serviceinriktad och tycka om att samarbeta.

Du gillar utmaningar och blir motiverad av att få utveckla verksamheten framåt. Du har en god känsla för köksekonomi och ansvarar för budget och resultatuppföljning. Samtidigt driver du utvecklingen och förnyelsearbetet av bar-kök- och restaurangverksamheten. Vi ser gärna att du är intresserad av att kombinera mat och dryck på bästa sätt för att höja upplevelsen.

Utbildning inom Hotell och restaurang/restaurant management är önskvärt och även praktisk erfarenhet av ekonomisk uppföljning och verksamhetsutveckling inom restaurangbranschen.

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde under våren 2019 eller enligt överenskommelse. Du rapporterar till platschef.

Ansökan: 
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.
Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se där du även skickar in din ansökan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar på mail. Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se, tel 08-718 00 58, vid eventuella frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02