Annons

Förverkliga drömmen om att driva en egen fjällkrog i Destination Vemdalen.

Hotell Klövsjöfjäll

I vackra Klövsjö ligger hotell Klövsjöfjäll i direkt anslutning till Klövsjö Skidområde.

Klövsjö ingår i Skistar Vemdalens skidområde som är Sveriges tredje största skidområde.

Destinationen har de senaste 12 åren haft en enorm tillväxt med 7-9 % varje år.

Antalet gästbäddar i området växer enormt, i hela området finns ca 12000 gästbäddar och specifikt för Klövsjö ca 1500 kommersiella bäddar. (därutöver även många privata fritidsboenden)

I området finns en mycket stark tro på framtiden, det investeras ständigt i nya boenden, i form av hotell, stugor och lägenheter. Under de senaste 10 åren har ca 2 miljarder kronor investerats i destinationen.

I nuvarande restaurang som har plats för 150 personer är i mycket gott skick här serveras frukost, luncher, och a´la carté. Dessutom finns en mysig fjällpub Pub /after-ski lokal som har plats för 100 personer

Hotellet idag har 86 bäddar.

Hotell Klövsjöfjäll kommer med start inom kort (1/10) att bygga till hotellanläggningen med ytterligare restaurang, konferenslokaler / Spa/relaxavdelning samt 38 st. dubbelrum. Total utbyggnadsyta blir 3700 kvm. Denna del kommer att stå klart inför säsongen 2019-2020 En investering om nästan 90 mkr !

Vi söker nu efter en ny arrendator/arrendatorpar som vill vara med och utveckla nuvarande restaurang för våra gäster. Vi tror att Du/NI har erfarenhet av liknande verksamheter och känner ett stort engagemang för kundservice. Och tillsammans med oss lyfta upplevelsen för våra gäster.

Dessutom ger vi er möjligheten att vara med att utveckla och planera vår nya restaurang från grunden tillsammans med oss i den nya delen.

Vintersäsongen är den starka delen av verksamheten, men även vår sommarsäsong växer ordentligt med andra kundgrupper som visar sig vara en mycket köpstark målgrupp. Under sommaren så är det framförallt vandring, fiske, cykel och golf som gästerna nyttjar. Även våra lokala mathantverkare gör att folk stannar hos oss. Med nya konferenslokaler och relax/spaavdelning kommer vi att bli en stark aktör även på konferenssidan.

För mer info om anläggningen/destinationen: www.klovsjofjall.se  www.vemdalen.se www.skistar.com/vemdalen

Tillträde: 1 december 2018 eller enligt överenskommelse.

Intresserad ? Skicka gärna in en intresseanmälan med merit förteckning till ägare / VD

Anders Backskog anders@klovsjofjall.se

Slå gärna en signal på 070-324 41 74

Välkommen med Din ansökan !

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02