Annons

Group Revenue Manager

Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group söker dig som vill driva och utveckla vårt revenue management-arbete till att nå nya höjder.

Vill du vara med och leda våra hotell till nya höjder? Det här är en nyckelposition inom vår kommersiella organisation med möjlighet att forma och vidareutveckla vårt Revenuearbete.

VEM ÄR DU?

Du är en person med hög analytisk förmåga, strategiskt perspektiv samt goda ledar- och kommunikationsegenskaper. Du behöver ha sinne för detaljer och siffror, vara strukturerad och ordningsam och samtidigt ha lätt för att gå från detaljnivå till helikopterperspektiv. Du trivs i organisationer i tillväxt och vill vara med att påverka arbetssätt och processer. Du ska ha arbetat som Revenue Manager i minst 5 år, ha relevant utbildning för arbetet samt tala och skriva mycket god svenska och engelska.

TJÄNSTEN

Som Group Revenue Manager innebär ditt arbete att såväl strategiskt som operativt leda vår hotellgrupp till optimerad lönsamhet och marknadsandel. Genom kontroll och uppföljning av hotellens dagliga revenuearbete ger du förutsättningar och riktlinjer till ansvariga på hotellen. Du ansvarar för optimering i alla segment, rumstyper och kanaler samt distribution, central prissättning i olika segment och centrala policys. Tjänsten innefattar personalansvar för Revenue och Systemsupport.

Du kommer arbeta i nära samarbete med hela den kommersiella avdelningen, våra Regionschefer och platschefer på hotellen. Tjänsten är placerad på marknadskontoret i Stockholm. Du ingår i den kommersiella ledningsgruppen och rapporterar till Commercial Director.

Vi arbetar med Hotsoft som är kopplat till externa revenuesystem.

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning.

För mer information kring tjänsten, kontakta Lina von Bahr, Commercial Director; 0705-44 89 48 alt. lina.vonbahr@ligula.se

Ansökan görs på ligula.se/jobs/group-revenue-manager/ Sista ansökningsdatum är den 18 januari 2019 med tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt!

OM OSS

Ligula Hospitality Group förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi finns på 17 orter i Sverige, Danmark samt sex orter i Tyskland. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection By Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Apartments By Ligula samt är franchisetagare till två Park Inn By Radisson. Ligula har sedan 2015 fördubblat antal hotell och expansionen fortsätter.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02