Annons

Hållbar Head Chef sökes!

Hotel C Stockholm

Hej!

I januari öppnade vi dörrarna till en helt ny restaurang på Vasaplan 4 som heter ”Swede Hollow”.

Restaurangen är en hyllning till svenskt mathantverk och sökandet efter Swedish Comfort Food. Genom att jobba cirkulärt i hela matkedjan, har vi som ambition att i slutet av 2019 vara helt svinn-fria. Vi vill även skapa en mötesplats dit alla är välkomna att njuta av fantastisk mat, lära sig mer om hållbarhet och helt enkelt hitta ett nytt andra hem!

Vår vision är; No waste, great taste & a new place to call home!

Kika in på Instagram och se mer om konceptet: swedehollow_sthlm

Jag söker nu dig som tillsammans med mig, vill leda den gastronomiska utvecklingen av konceptet i rollen som Head Chef. En ledare och coach som älskar att utveckla andra genom att dela med sig av sin egen kompetens. En person som kommer få fullt operativt ansvar för dels detta nya koncept men också all annan produktion i vårt stora hus. Då vi ligger i samma hus som Hotel C Stockholm, så driver vi även frukost, lunch, event ja all mat som konsumeras i huset. Här har jag stora planer för utvecklingen av både nya koncept och att förfina befintliga.

För att kunna genomföra allt detta behöver jag en nummer 2, som delar kärleken till mat, människor, kvalité och konstant utveckling.

Det finns mycket mer att berätta om både tjänsten och framtiden, men det gör man bäst över en kopp snutkaffe och en kanelbulle. Så tryck ansök eller slå mig en pling så sätter vi oss och surrar!

From Stockholm with love

// Patrick Hallbäck, Executive Chef

Swede Hollow & Hotel C Stockholm

072-216 65 51

patrick.hallback@hotelcstockholm.se

PS: Rekrytering till denna tjänst sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02