Annons

Hotellchef

Hällsnäs

Som ett led i att Hällsnäs utvecklas och blir större söker vi nu Dig som kan ta anläggningen och personalen till nästa nivå.

Som hotellchef vill vi att du älskar service och människor och ser personalen som en viktig resurs. Du har ett stort engagemang och tvekar inte att göra det lilla extra som krävs för att kunderna skall bli nöjda och verksamheten skall gå bra. Du är resultatorienterad och har dokumenterad erfarenhet av att driva hotell och restaurang och leda personal mot uppsatta mål.

Vi tror att du idag har en ledande position inom hotell/restaurang eller konferens på en eller flera anläggningar. Du har en förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp och älskar utmaningen att få ihop ett team och leda gruppen till framgång.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer
* Ser det naturligt att arbeta med budget, nyckeltal och driftrelaterade nycklar och har ett öga för ekonomiska samband.
* Gärna har akademisk bakgrund alternativt gedigen erfarenhet av branschen.
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.
* har vana avseende schemaläggning och inplanering av personal

Egenskaper vi gärna ser hos dig som person
* Du tycker bäst om att arbeta i grupp och leda människor framåt.
* Du är resultatorienterad och trygg i de beslut du tar.
* Du är kommunikativ och en given ledare.
* Ditt driv är att skapa en bra bas och ett fantastiskt värdskap.
* Ett plus är också om du har ett genuint intresse av mat och dryck i alla dess former.

Tjänsten
Hällsnäs erbjuder en spännande och unik arbetsplats där du blir den självklare ledaren och för arbetet med anläggningen och personalen framåt. Du kommer att rapportera löpande till styrelsen och det är din uppgift att se till att det dagliga arbetet fungerar.

Tillträde
Tillträde sker omgående eller så snart som möjligt. Om du känner att du är rätt person för tjänsten skicka din ansökan till peter@hallsnas.se.
Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Peter Kollberg tel 070-815 96 65 eller mail peter@hallsnas.se. Varmt välkommen med din ansökan.

Hällsnäs med anor från tidigt 1900-tal ligger med sitt naturnära, underbara läge endast 15 minuter från såväl Göteborg som Landvetter flygplats. Hällsnäs ägs av Mölnlycke fastighets AB och har varsamt renoverats, restaurerat och byggts ut för att kunna möta kundernas behov och önskemål. Bröllop, fest och konferens med fantastisk leverans är något som kännetecknar Hällsnäs.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02