Annons

Hotelldirektör

Elite Hotels

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja, med över trettio hotell från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni.

Till Elite Hotels i Norrköping och Linköping söker vi en driven och kommersiell Hotelldirektör

När vår nuvarande Hotelldirektör nu går vidare i karriären söker vi hennes efterträdare för att leda våra två hotell i regionen, Elite Grand Hotel i Norrköping samt Elite Stora Hotellet i Linköping.

Utmaningen
Våra hotell i Norrköping och Linköping har olika profiler och kompletterar varandra väl, varför du behöver ha förmågan att se det unika i varje hotell. Du behöver ha ett tydligt kommersiellt förhållningssätt och kunna ta en framträdande roll i hur vi formar vår marknadskommunikation för att lyfta fram de olika produkterna. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av revenue management och försäljning.

Din personlighet
Du har en naturlig social förmåga och hämtar energi av att vara närvarande såväl i externa nätverk som bland gäster och personal. Du har en outtröttlig förmåga att upprätthålla en hög kvalitet i allt du och dina medarbetare gör. Du lägger stor vikt vid att ditt team dagligen levererar gästupplevelser av högsta klass, i stort som smått.

Din erfarenhet
Vi ser att du behöver ha flera års erfarenhet från ledande positioner inom besöksnäringen, gärna från olika typer av hotell med olika förutsättningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledande positioner inom både hotell och restaurang. I ditt team finns både erfarna och yngre avdelningschefer och medarbetare, därför lägger vi vikt vid att du är lyhörd och har erfarenhet av att utveckla och entusiasmera ditt team till enastående och hållbara resultat.

Du rapporterar till Elite Hotels regionchef i området.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten via elite.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning enligt överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Elite Hotels personalchef Henrik Carlsson på telefon 070-820 66 66 eller hotelldirektör Anne-Lie Boman på telefon 070-149 48 40.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02