Annons

Hotellreceptionister

Hasselbacken

Vi växer och söker dig som brinner för service och vill utvecklas i en internationell miljö på Djurgården!

Pop House Sweden grundades år 2014 och bestod då av Pop House Hotel och ABBA The Museum. Visionen var redan då att bli en av världens främsta nöjesdestinationer och som ett led i detta förvärvades Cirkus år 2017. Sedan 1 mars 2019 är även Hasselbacken en del av Pop House som inkluderar hotell, restaurang samt event-och konferensmöjligheter. Med starka varumärken som ABBA The Museum, Cirkus och Hasselbacken samt all underbar underhållning, mat och dryck blir Pop House Sweden en självklar attraktion för både svenska och internationella gäster som besöker Stockholm och Djurgården.

Till våra två hotell – Hotell Hasselbacken samt Pop House Hotel söker vi nu hotellreceptionister som kan jobba helg, kvällar, men även dagpass eller bara villa jobba extra. Tjänsterna varierar mellan 50-100%.

Vårt mål är att ge service i världsklass till besökare från hela världen. Då våra ledord är Passion, Omtanke och Kunskap så vill vi att du gör ditt yttersta varje dag för att efterleva dem. I din roll som hotellreceptionist ingår att överträffa våra gästers förväntningar, men också brinna för att vara en del av ett team som ska bygga en av världens främsta nöjesdestinationer.

Vi tror genuint på att vara nära gästen och göra varje upplevelse till något alldeles extra. Vår reception är öppet dygnets alla timmar och du kommer bli en del av hotellets hjärta! Du ska vara en förebild i teamet och drivas av att skapa relationer över avdelningar. Att du vill utvecklas både individuellt, men även tillsammans med övriga, är något vi tar för givet.

Har du arbetsglädje, är driven och har lite extra spring i benen passar du perfekt hos oss!

Din profil
• Ett genuint intresse för service i toppklass – vi lägger stor vikt vid din personlighet.
• Flytande engelska och svenska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.
• Gärna erfarenhet av arbete inom service- & hotellbranschen.
• Kunskap inom hotellbokningssystem är meriterande.

Ansökan
Du kommer att rapportera till någon av våra Guest Experience Managers. Maila in din CV samt personligt brev snarast till alice.palsson@hasselbacken.com, då vi intervjuar löpande. I ansökan vill vi att du anger vilka tider du kan jobba samt hur mycket. Titta gärna på vår hemsida www.pophouse.se för samtliga lediga tjänster inom Pop House-gruppen.

Vi ser fram emot att ha dig med på resan att bli en självklar attraktion i Stockholm och Djurgården!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02