Annons

Hovmästare

First Hotel Norrtull

First Hotel Norrtull ligger vackert beläget i Vasastan på Sankt Eriksgatan i centrala Stockholm. Hotel Norrtull består av 126 rum, restaurang och 5st konferenslokaler. Byggnaden som First Hotel huserar i är K-märkt och har ett historiskt och arkitektoniskt värde. Den uppfördes 1923 som centrallager och huvudkontor för AB Vin & Spritcentralen, som fram till 1994 hade monopol på tillverkning och import av alkohol i Sverige.

Nu söker vi en hovmästare att utöka vårt team med.
Som hovmästare är du delaktig i att leda restaurangens medarbetare i den operativa verksamheten i matsalsdelen. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och är delaktig i säkerställandet av kvalitets- och servicenivån. Du stödjer Operations Manager i arbetet med att leda medarbetarna till en kvalitativ och hög prestationsnivå med gästerna i fokus. Du finns på plats för gästrelaterade frågor och som stöd och avlastning vid arbetstoppar eller incidenter.

Du är delaktig i restaurangens rekryteringsprocess, är aktivt med i introduktioner och arbetsplatsutbildningar och är Operation Managers stöd vid utförandet av administrativa uppgifter. Du har en viktig roll i restaurangens utvecklingsarbete och i samråd med Operations Manager verka för ett ständigt förbättringsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer vara följande:
• Ha det övergripande ansvaret för hotellets restaurang
• Skapa den bästa gästupplevelsen för våra gäster
• Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål samt följa upp dessa
• Rekrytera, handleda och motivera dina medarbetare
• Att prioritera ett gott samarbete med alla avdelningar på hotellet
• Arbeta med schemaplanering, inköp, inventering och andra administrativa uppgifter

Kvalifikationer
Till denna tjänst ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet som hovmästare, även en relevant utbildning inom restaurang är det meriterande. Goda mat- och dryckeskunskaper, samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering. Du leder och motiverar dina kollegor till bästa möjliga arbetsinsats, och bidrar med stort hjärta och omtanke till att såväl arbetsprestation som serviceleverans flyter smidigt. Du är ansvarsfull och har ett korrekt och trevligt bemötande, värdesätter flexibilitet och kreativa lösningar. Du gillar utmaningar och har mod och klokskap i ditt beslutsfattande.

Tjänsten är heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars via mail till Operations Manager sofie.krus@hotelnorrtull.se
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02