Annons

Hovmästare

Haga Forum

Vid porten till kungliga nationalstadsparken ligger Haga Forum, en modern och arkitektoniskt prisad anläggning med utsikt över vackra Brunnsviken, bara 15 min från city! Haga Forum är den enhet inom Kulturrestauranger som har störst potential och vi behöver nu utöka restaurangteamet med en engagerad och ansvartagande hovmästare. Då vi är ett litet team med nyckelpersoner blir du som hovmästare restaurangchefens högra hand och du engagerar och entusiasmerar teamet, arbetar i den dagliga driften, och är tydlig och ansvarstagande.

Ett stort intresse för mat och dryck är en självklarhet, du brinner även för att leverera service, och har alltid fokus på gästen! Viktigt är att du känner dig bekväm med att arbeta i högt tempo, och kan anpassa dig och teamet efter Haga Forums olika delar; affärslunch, brunch, företagsevent, festvåning och bröllop. Det är viktigt att vi har en röd tråd i det vi gör, då Haga Forum är en enhet med höga krav på estetik och design. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst, men välkomnar engagemang, driv och passion före allt annat och ser fram emot att göra rätt person till en del av Haga Forums team. Tillsammans utvecklar vi Haga Forum, och givetvis finns möjlighet att växa inom organisationen.

På Haga Forum finns:
• En tillsvidareanställning, 100 %, med 6 månaders provanställning, tillträde i april eller efter överenskommelse
• En trygg och trevlig arbetsmiljö på en anläggning med höga ambitioner

Vi förväntar oss att:
• Du är ansvartagande, självgående och tycker om att arbeta i team
• Du har en positiv inställning och entusiasmerar teamet
• Du siktar på att överträffa gästens förväntan
• Du är stresstålig, lyhörd och tydlig
• Du behärskar svenska i både tal och skrift och behärskar engelska i konversation

Välkommen att maila din ansökan till Restaurangchef Costas Kosharis info@hagaforum.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02